Föregående
 • Opel Vivaro Premium.

  Nu från endast 2 995 kr i månaden med 3 års service, assistans och garanti. Du sparar 42 800 kr.

 • DESIGNAD EFTER DINA DRÖMMAR.

  Insignia Limited har det mesta som du önskar för att få en skönare och tryggare bilresa. Den har en stark 170 hk bensinmotor och Opel OnStar med personlig service. Bilen är även utrustad med inbyggd navigering och Apple CarPlayTM , vilket betyder att du får tillgång till Spotify, podcasts och alla andra favoriter i din mobil.

 • 3 ÅRS SERVICE, ASSISTANS OCH GARANTI PÅ KÖPET.

  Just nu får du FlexCare med 3 års service,
  assistans och garanti när du köper en ny
  Opel!*

 • DITT SMARTASTE BESLUT.

  Insignia Business XL Sports Tourer är en automatväxlad bil med en 2.0 CDTI-motor på 170 hk. För bara 10 000 kr till kan du uppgradera till en Insignia Country Tourer. Upptäck en av marknadens mest förmånliga tjänstebilar.

 • Nya Astra Business.

  ÅRETS BIL SOM TJÄNSTEBIL
  58 ledande europeiska motorjournalister kan inte ha fel när de utsåg nya Astra till Årets Bil 2016. Som tjänstebil är den utrustad med allt som en tjänstebilsförare vill ha men som tidigare krävt att du betalar helt andra priser. Finns som 5-dörrar och Sports Tourer.

 • Corsa Easytronic.

  Easytronic automat är en högteknologisk automatiserad manuell växellåda. Det perfekta sättet att kostnadseffektivt kombinera den automatiska växlingens bekvämlighet med den manuella lådans effektivitet.

Nästa
Kontakta oss
Sök återförsäljare

OPELS NYBILSERBJUDANDEN.

Läs mer om våra aktuella specialerbjudanden och kampanjer.

Activate social sharing now!

Test text social sharing switch message

x