PÅLITLIG TYSK ARBETSKRAFT.

Provkör Combo, Vivaro eller Movano

Boka provkörning här!

Sök Opel-återförsäljare

Fyll i något eller några av fälten nedan:

PÅLITLIG TYSK ARBETSKRAFT.

TRE ÅRS TRYGGHET INGÅR.

Du får tre års trygghet när du köper en av våra transportbilar, det innebär tre års service, assistans och garanti*. Våra transportbilar finns i flera storlekar och går att skräddarsy för in-, på- och ombyggnationer. Och inte minst för olika branschlösningar. Mer bil och trygghet går nog inte att få för pengarna.

Nya Opel Vivaro

Nya Opel Vivaro kombinerar stil och förarkomfort med en mängd fördelar som gör den enastående både på vägarna och i balansräkningen. Robust, bränslesnål, ekonomisk och funktionell. Vivaro är en verklig rörelsetillgång.

 

fr. 189 900 kr
exkl. moms

Opel Movano

Opel Movano har ett imponerande utbud av versioner, axelavstånd, lastkapaciteter och höjder som placerar den i främsta ledet. De olika versionerna för persontransporter eller verksamhetsbehov erbjuder smart design, utmärkt ekonomi, enastående prestanda och klassledande komfort. Funktionell in i minsta detalj.

 

fr. 229 900 kr
exkl. moms

Söker du en mindre Transportbil

Opel Combo

Utrymme och mångsidighet är två av många fördelar med nya Opel Combo. Combo har en lastkapacitet på upp till 4,2 kubik och klassens största bredd mellan hjulhusen.

 

fr. 119 900 kr
exkl. moms

Opel Combo – Bränsleförbrukning blandad körning 4,8-7,4 l/100 km, CO2 utsläpp blandad körning 126-173 g/km.

Opel Movano – Bränsleförbrukning blandad körning 6,8-9,5 l/100 km, CO2 utsläpp blandad körning 177-249 g/km.

 

Opel Vivaro – Bränsleförbrukning blandad körning 5,9-6,6 l/100 km, CO2 utsläpp blandad körning 155-174 g/km. Lanseringspriset 189 900 kr kan ej kombineras med andra rabatter eller avtal.

 

Priserna är av generalagenten rekommenderat cirkapris på Opel Combo, Opel Vivaro och Opel Movano. Varje återförsäljare äger rätten att sätta sitt eget pris.

 

*Service, assistans och garanti gäller i 3 år alternativt upp till 90 000 km (gäller ej Movano Buss). Underhållsservice i enlighet med bilens servicehäfte.

Activate social sharing now!

Test text social sharing switch message

x