Kontakta oss
Sök återförsäljare

FÖR DIG SOM FÖRETAGARE

Oavsett om du har en mindre firma eller är ansvarig för tjänstebilar på ett större företag kan vi skräddarsy ett tjänstebilsavtal för dig. Bland annat får du möjlighet att planera säkerheten, optimera driftskostnaderna, minska miljöpåverkan och sänka bränsleförbrukningen via effektiva motoralternativ.

Tysk ingenjörskonst med den senaste tekniken
Opel bygger dynamiska bilar med prisvärd innovativ tysk teknologi och erbjuder ett heltäckande utbud av person- och transportbilar som kännetecknas av modern design, mångsidighet, effektivitet och körglädje.

 

För säkerhetens skull
Självklart ska man vara mån om sina anställdas trygghet. Det har vi på Opel tagit fasta på. Tack vare en rad olika säkerhetsfunktioner som till exempel döda-vinkel-varnare, adaptiv farthållare, skyltigenkännare och adaptiva strålkastare kan du vara säker på att dina anställda tar sig framåt säkert på vägen.

 

Oslagbara komfortsäten
Ryggvärk den vanligaste orsaken till arbetsfrånvaro i hela Europa. Därför är det viktigt för dina anställda som spenderar mycket tid i bilen att tänka på hur de sitter. Opel erbjuder den idealiska lösningen för detta med ett utbud av AGR-testade och certifierade ergonomiska säten för förare och främre passagerare.

 

Rullande kontor
Med Opels infotainmentsystem IntelliLink är dina anställda uppkopplade oavsett var på vägen de befinner sig. De kan svara på mail, surfa på nätet och på så vis använda bilen som ett andra kontor. En effektiv arbetare är en bra arbetare, eller hur?

 

För en hållbar framtid
Alla måste vi dra vårt strå till stacken när det gäller att värna om vår planet. Från 2014 har vi på Opel arbetat med att ta fram helt nya motorer och fram till 2018 kommer vi att ha 17 nya motorer på marknaden. Dessa motorer ger hög prestanda i kombination med låg bränsleförbrukning och minskade CO2-utsläpp.

Activate social sharing now!

Test text social sharing switch message

x