UTMANA DINA FÖRDOMAR.

PROVA OPEL SOM TJÄNSTEBIL.

Det finns många fördomar om Opel. Vissa har vuxit ur gamla sanningar medan andra har hoppat på längs vägen. Men oavsett var de kommer ifrån så är Opel, Europas fjärde största bilmärke, mer prisat och omtalat än på länge. Idag står Opel för tysk ingenjörs­ konst, avancerad teknologi och dynamisk design. Konkret innebär det att du får oslagbar komfort, bränslesnåla motorer, innovativa säkerhetslösningar och moderna multimediasystem som håller dig uppkopplad oavsett var du befinner dig. Allt till ett riktigt bra pris dessutom. Vi är redo att utmana dina fördomar. Är du?

Kan man köra en opel som tjänstebil?

Opel ger dig en innovativ, säker och högteknologisk tjänstebil till ett väldigt bra förmånsvärde.

 

 

 

 

Läs mer - Sidan för förare

Vad tjänar mitt företag på att ha Opel som tjänstebil?

Oavsett om du har en mindre firma eller är ansvarig för tjänstebilar på ett större företag kan vi skräddarsy ett tjänstebilsavtal för dig.

 

 

Läs mer - Sidan för företag

Överraskning i Business Class

Kraftfullt, sportigt, familjevänligt – eller alltihop på samma gång? Oavsett vad du har för önskemål och krav så finns det garanterat en Opel som passar dig och dina behov.

 

Läs mer - Business modell sidan

Pålitlig Tysk Arbetskraft

På Opel har vi ett komplett program med högkvalitativa transportbilar till riktigt konkurrenskraftiga priser. Proffsbilar i flera storlekar, som går att få med skräddarsydda lösningar. Vi är redo att hitta rätt lösning för just dina behov.

Läs mer - Opel Transportbilar
Föregående Nästa

Activate social sharing now!

Test text social sharing switch message

x