Opel | Internationell försäljning och diplomatförsäljning
Kontakta Opel IDS
Opel IDS – beställ broschyr
Opel IDS – sök återförsäljare

VÄLKOMMEN TILL OPELS INTERNATIONELLA FÖRSÄLJNING OCH DIPLOMATFÖRSÄLJNING (IDS).

Opel IDS-programmet tillhandahåller särskilda villkor, tjänster och internationell support för köp av privata och officiella Opel-bilar. Du är berättigad till att handla under särskilda IDS-villkor om du är anställd av en erkänd internationell organisation, är medlem i diplomatkåren eller EU:s militära personal. Som IDS-kund får du inte bara din Opel till ett väldigt attraktivt pris, utan får även personlig support och service av våra specialiserade Opel IDS-återförsäljare.


Opel | Internationell försäljning och diplomatförsäljning – Internationell försäljning

Internationell försäljning

Om du arbetar för en erkänd internationell organisation som ackrediteras av värdnationen, exempelvis NATO, FN, Europeiska centralbanken eller liknande, och är på uppdrag minst ett år utomlands är du berättigad att köpa en Opel till särskilda villkor. Om du är på väg att flytta till Europa, redan befinner dig i Europa eller förbereder att återvända hem inom Europa bör du absolut köpa din Opel genom Opel IDS-programmet. Detsamma gäller om du söker efter officiella bilar för din internationella organisation.


Opel | Internationell försäljning och diplomatförsäljning – Diplomatförsäljning

Diplomatförsäljning

Som diplomat är du, din make/maka och din officiella representation våra privilegierade kunder och kan utnyttja Opel IDS fullt ut. Du får inte bara din Opel till vårt högst attraktiva IDS-pris, utan får även support och personlig service av våra specialiserade Opel IDS-försäljningsrepresentanter hos våra återförsäljare och på vårt huvudkontor.


Militär försäljning

All militär EU-personal stationerad utomlands, inklusive fredsbevarande FN/NATO-styrkor, får köpa en Opel till särskilda villkor genom Opels IDS-program för militär försäljning.

Activate social sharing now!

Test text social sharing switch message

x