Opel | Internationell försäljning och diplomatförsäljning – Modeller
Contact Opel IDS

Specifikationer

Fordonsspecifikationerna överensstämmer alltid med de lokala specifikationerna i det land där du beställer din Opel. Kontakta din Opel IDS-representant eller besök det aktuella landets webbplats för att läsa mer om tillgängliga fordonsspecifikationer i landet.

Opel IDS - Request Brochure

MODELLER.

Vi erbjuder ett brett utbud av personbilar, från den kompakta stadsbilen Agila till eleganta och innovativa Insignia. Det finns även transportbilar i en rad utföranden. Alla våra bilar utmärker sig genom praktiska innovationer, framtidsorienterad design och en ansvarsfull inställning till hållbarhet. Det är lätt att hitta en Opel som gör livet utomlands trivsammare.


Opels utbud av småbilar.

Att köra i stadstrafik är förenat med trafikstockningar, ont om parkeringsplatser och stigande bränslepriser. Det är ingen nyhet och det finns ingen ändring i sikte, så den rationella lösningen är att skaffa en mindre bil – eller om du så föredrar, en nedtrimmad.  Varför inte börja med att ta reda på exakt hur mycket bil du behöver?

 

Om du behöver ännu mer utrymme är du välkommen att utforska Opels utbud av familjebilar.


Opels utbud av familjebilar.

Vi har med största sannolikhet inte träffat din familj, men vi bryr oss ändå om den. När dina nära och kära kliver in en familjebil från Opel är deras komfort, bekvämlighet och inte minst säkerhet av yttersta vikt för oss – faktiskt lika viktig för oss som för dig.

 

Opel har ett omfattande utbud av kombis och SUV:ar – alla utmärkta för familjer.


Opels kombiutbud.

Bekvämligheten med fem dörrar, fem säten och ett plant lastutrymme gör kombin till ett bra val. Opels kombimodeller går under namnet Sports Tourer och finns som Astra eller nya Insignia eller helt nya Insignia Country Tourer. Alla tre modellerna är bländande snygga, fantastiska att köra och uppfyller alla dina krav.

 

Opel har ett omfattande utbud av andra familjebilar och SUV:ar.


Opels SUV-utbud.

Filosofin bakom SUV:ar är att du ska kunna ta dig vart du vill, när du vill. På Opel har vi tänkt ett steg längre genom att se till att bränslet inte kostar dig skjortan och att våra SUV-modeller inte är otympliga, klumpiga miljöbovar.

 

Om du behöver ännu mer utrymme för familjen är du välkommen att utforska vårt utbud av familjebilar.


Opels elbil.

Eldriven mobilitet är den bästa lösningen för att minska fordonsutsläppen och bensinberoendet, men om elbilar ska ha någon chans att påverka samhället och miljön i positiv riktning måste de kunna attrahera en mängd olika köpare – inte bara stadsbor. Det är här Opels elbil, Ampera, kommer in i bilden.

 

Ampera utgör en hel värld av möjligheter – utforska dem nu!


Opels utbud av sportbilar.

Begreppet ”sportbilar” väcker känslor och är personligt laddat. För vissa kommer det alltid att innebära en traditionell roadster med alla nackdelar den glamouren för med sig. Vi på Opel är mer pragmatiska och anser att en bil med överdådig manövreringsförmåga, kraftfullhet och körglädje som får dig att längta efter att sitta bakom ratten – det är en sportbil.

 

Om du letar efter en bil med enastående prestanda och lite mer äventyrskänsla är du välkommen att utforska vårt utbud av SUV:ar.


Opels cabriolet.

Livet kan inte bli mycket bättre än så här. En varm dag. Du kör en cabriolet längs en hänförande kustväg. Solen värmer behagligt och det finns inget i vägen mellan dig och sommarhimlen – i Opel Cascada känns livet lite extra lyxigt, fartfyllt och helt enkelt magnifikt.

 

Om en cabriolet bara är en dröm än så länge, så har Opel ett imponerande utbud av kombis, SUV:ar, stadsbilar och sportbilar – det finns något för alla.


Opels Transportbilar.

Logistik, transport eller distribution? Kalla det vad du vill, i affärsvärlden gäller det att leverera på ett så snabbt, pålitligt och effektivt sätt som möjligt. Därför har vi på Opel försäkrat oss om att vi har transportbilar som passar perfekt för just ditt företag. Dessutom har vi många års erfarenhet och ett stort utbud av tillbehör så att din bil kan göra precis det du vill att den ska göra.

 

Vårt utbud av transportbilar finns för både godstransport och persontransport samt ett brett sortiment av ombyggnationer.

Activate social sharing now!

Test text social sharing switch message

x