Opel | Internationell försäljning och diplomatförsäljning – Beställning & leverans
Contact Opel IDS

Priser, villkor och finansiering

Som vår privilegierade kund är vi stolta över att kunna erbjuda dig en särskild diplomatrabatt. Kontakta Opel IDS direkt med din förfrågan för information om priser och aktuella erbjudanden. På begäran och efter sedvanlig kreditupplysning kan vår Opel-återförsäljare erbjuda dig en personligt anpassad finansieringslösning.

Opel IDS - Dealer Search

BESTÄLLNING & LEVERANS.

Besök någon av våra 3 700 Opel-återförsäljare i Europa för att beställa din nya Opel. Våra lokala specialiserade Opel-återförsäljare förser sig med bilar från lagret omedelbart eller beställer en bil enligt önskad specifikation med 6–8 veckors leveranstid beroende på land. Din nya Opel skickas till den Opel-försäljare du undertecknade köpekontraktet hos.


Ägarhandböcker på ditt eget språk

Vid leveransen av din nya Opel får du en ägarhandbok på det lokala språket. På begäran kan Opel tillhandahålla en ägarhandbok på önskat språk, antingen vid leveransen eller vid en senare tidpunkt.


Service

Att hålla din bil i gott skick och tillhandahålla Opel-originaldelar är också viktigt för oss. Din Opel-återförsäljare kan hjälpa dig med all service och alla tillbehör som behövs efter köpet.


Garanti

Att köpa en Opel innebär att du blir ägare av en kvalitetsbil med fokus på körglädje, prestanda och säkerhet, och medan du befinner dig i Europa omfattas bilen av en tvåårig garanti utan kilometerbegränsning.


Opel Assistans

Alla Opel-bilar som levereras i Europa omfattas av Opel Assistans. Tjänsten är kostnadsfri och innebär att du får hjälp på plats om något oförutsett inträffar med bilen ute på vägarna. Det är aldrig längre till ett Opel Assistans-center än till närmaste telefon och du får hjälp 24 timmar om dygnet årets alla dagar.


Tillbehör

För att göra din vistelse trivsammare kan din specialiserade Opel IDS-återförsäljare tillhandahålla alla Opel-originaltillbehör för din bil.

Activate social sharing now!

Test text social sharing switch message

x