Opel Design - Exterior Design : ADAM red dot award 2013
Opels design – Interiördesign

Elegans, komfort och kvalitet – från insidan

Rymd, former, färger och material samverkar för en trivsam körning.

Utforska Opels interiördesign

UTMÄRKT EXTERIÖRDESIGN LÖNAR SIG.

Det har haglat utmärkelser över vårt nya formspråk. Det började med lanseringen av Opel Insignia 2009 och har fortsatt med nya Astra, nya Zafira, nya Mokka X och nya Corsa. Vi är stolta över att inte alla utmärkelser kommer från bilexperter, utan även från allmänheten. Det är trots allt den vi gör bilarna för. Den överväldigande positiva responsen ger oss mer självförtroende när det gäller att ta fram smarta, överraskande och nyskapande bilar.

Enlarge

Distinkta strålkastare

Den nya looken är lika distinkt om dagen som om natten. Den karaktäristiska vingform på halvljusen återspeglas i de bakre strålkastarna. Samma dynamiska tema återfinns även i interiören, och flödar från instrumentpanelens front.


Enlarge

Skulptural konstfärdighet möter tysk ingenjörskonst

Mjukt böljande former möter skarpt dragna linjer. Elegant flödande former ger en muskulös, dynamisk känsla som framhäver bilens tekniska innovationer. Vi vill att vårt formspråk ska understryka bilens två viktigaste element: teknisk precision och känsla.


Enlarge

Aerodynamisk fördel

Att genomtränga luften står för 13 procent av en genomsnittlig bils totala bränsleförbrukning. Det innebär att bra aerodynamik gör stor skillnad i plånboken, men att skapa en aerodynamiskt effektiv design är både konst och vetenskap.

Activate social sharing now!

Test text social sharing switch message

x