Opel Design - Interior Design
Opel – Infotainment

Infotainment

Displayen och de viktigaste funktionerna från din smartphone är tillgängliga på pekskärmen på din bil.

Din bil möter din smartphone
Opels exteriördesign – nytt formspråk

Nytt formspråk

Se vad som vinns när känsla möter teknik.

Utforska Opels exteriördesign

SKÖNHET KOMMER INIFRÅN.

Oavsett hur vacker en bil kan vara på utsidan, så ser du som förare den mest från insidan. Du tillbringar många timmar bakom ratten. Därför måste allting stämma på insidan – det är där du verkligen uppskattar kvaliteten på designen, materialen och utrustningen.

Enlarge

Utmärkande interiörformer

Flera av exteriörens djärva designelement hittar du även på insidan. Exempelvis återfinns ving- och bladformerna som mjukt rundade former som ger en ombonad känsla, men som även skapar massor av utrymme.


Enlarge

Kvalitetsmaterial för komfortens skull


Insidan av en Opel är en mycket speciell miljö. Vi är mycket noga med hur materialen känns att beröra. Alla material samspelar för att skapa en harmonisk och inbjudande upplevelse för dig och dina passagerare. Allt du rör vid har en raffinerad, sofistikerad känsla.
Materialens kvalitet märks tydligt i sådant som de mjukt strukturerade ytorna, de texturerade panelerna, den väl utförda dekoren, kromlisterna och känslan hos knappar och reglage. Specialbeläggning med nanoteknik gör tyget motståndskraftigt mot både smuts och väta utan att påverka dess förmåga att andas.


Enlarge

Ergonomisk cockpit

Sätt dig i en Opel och du känner att du har full kontroll, men ändå är bekväm och avslappnad. Stolarna ger utmärkt stöd tack vare marknadens bästa justeringsmöjligheter. Instrumenten syns tydligt och reglagen är placerade inom smidigt räckhåll. Mittkonsolen är vinklad mot föraren för bättre sikt och åtkomst. Allt har sin plats; praktiska förvaringslösningar löser vardagens behov på smidigast tänkbara sätt.

Activate social sharing now!

Test text social sharing switch message

x