Föregående
Nästa

ADAM / Corsa

Nya Astra

Astra OPC / Cascada / Meriva / Zafira Tourer

Mokka

Insignia

KARL

Combo

Movano

Vivaro

Zafira

Mokka X

Activate social sharing now!

Test text social sharing switch message

x
Close

Automatisk kollisionsassistans. Om olyckan är frame finns det sensorer i bilen som automatiskt larmar en OnStar-rådgivare, som genast kontaktar din bil. Rådgivaren bedömmer situationen och om det behvös larmas räddningstjänsten och skickar dem din exakta GPS-position.

 

Wi-Fi Hotspot3. Din bil är förberedd för WiFI! Snart kommer du kunna njuta av en snabb och stabil internetuppkoppling i bilen för upp till 7 enheter.

 

Smartphoneapp. Med ett knapptryck kan du låsa och låsa upp din bil med mobilen, kontrollera oljan samt tuta och blinka med lyset.

 

Hjälp vid bilstöld. Om någon stjäl din bil kan du ringa OnStar och ge dem anmälningsnummret polisen gav dig när du anmälde stölden. Rådgivaren skickar sedan din bils position till polisen och kan deaktivera tändningen så att det inte går att starta igen.

 

Fordonsdiagnostik. När du vill kan du fråga OnStar om en kontroll av din bil. De kan då kontrollera några nyckelfunktioner i din bil, så som motor och växellåda, utsläpp eller airbags. Om Du vill skickar de en månadsuppdatering på hur din bil mår.

 

Destinationsnedladdning. Letar du efter en alternativ väg, en restaurang, en bensinstation eller något annat? Tryck bara på den blå serviceknappen! Våra rådgivare kommer skicka adressen till dig, den laddas automatiskt ner i din inbyggda navigering4.

 

Viktig säkerhetsinformation:

Våra kunders säkerhet och trygghet är av största vikt för oss och vi tar flera säkerhetsågärder för att säkerställa att våra bilar och fordonsystem övervakas och eventuella cyberhot upptäcks. Fordonsystemen är designade så att de kan uppdateras med förbättrad säkerhet om potentiella hot uppstår. Cybersäkerhet är en global fråga som alla industrier står inför. GM vad först att utse en Chief Product Cyber Officer, Jeff Massimilla, som tillsattes i denna roll i mitten av 2014. Han leder ett globalt team med specialister som arbetar i olika branscher för att ta itu med denna viktiga fråga. GM arbetar med specialister inom flera branscher, bland annat säkerhetsforskare, leverantörer av säkerhetslösningar, utbildningsinstitutioner, flyg- och försvarsorganisationer för att dra nytta av all expertis för att minimera risken för obehörig åtkomst till fordon och kunddata.

 

¹ OnStars tjänster kräver aktivering och är beroende av mobilnät och GPS-täckning.

² Gäller i de flesta europeisk länder, se OnStar sektionen för lista vilka länder OnStar är aktivt i.

³ Lanseras senare i Sverige.

4 En inbyggd Opel navigation och karta är krav för tjänsten.

Close