Opel | Om Opel

OPELS FILOSOFI.

Opels rötter sträcker sig mer än ett sekel tillbaka. Mer än 110 år av självsäkert blickande in i framtiden; av att lägga all vår energi på att göra körupplevelsen bättre. Mer än 110 år av passionerad ingenjörskonst som kan sammanfattas med de tre orden i vår nya vägledande princip: ”Wir leben Autos”.

 

Wir leben Autos: ett levande uttryck för Opels värdegrunder

 

”Wir leben Autos” refererar inte bara till våra tyska rötter och uppskattning av tysk ingenjörskonst, utan uttrycker också den starka känsla och passion som genomsyrar allt vi gör.

 

”Wir” uttrycker vår delade entusiasm och handlingsförmåga med vilka vi tar fram smarta, överraskande och nyskapande produkter till våra kunder.

 

Men vi bygger inte bara bilar, vi lever för dem och ordet ”leben” uttrycker den energi alla som har upplevt en Opel kan känna. Det är lätt att beröras av alla praktiska funktioner, sinnrika innovationer eller helt enkelt vår tilltalande, moderna design.

 

Sist men inte minst är vi också övertygade om att ”Autos” i framtiden kommer att betyda så mycket mer än bara transport. Opels bilar handlar inte bara om körning, de utgör en viktig del av vardagen.

 

Vi förenar våra egna upplevelser med våra kunders för att göra deras vardagsresande enklare och mer tillfredsställande. Vi försöker hela tiden att hitta nya och hållbara sätt för att alltid ha en positiv inverkan på människors liv vid varje kontakt med Opel-varumärket.

 

”Wir leben Autos” uttrycker vår passion, vårt engagemang, vår omsorg om detaljer, vår ansvarsfullhet, vår ambition och – ja – även vår självkänsla.

 

 

Detta är vilka vi är.

Opel. Wir leben Autos.

Opel | Företagsinformation

Företagsinformation

Mer information om Opel, med fakta och siffror, personer och platser samt vår styrelse.

Företagsinformation om Opel
Opel | Nyheter

Opel-nyheter

Håll dig uppdaterad om en stark drivkraft inom den europeiska bilindustrin. Få de senaste Opel-nyheterna här.

Se de senaste Opel-nyheterna
Opel | Historik och arv

Historik och arv

Läs om hur din bil utvecklades till det den är. Mer än en sekel av innovationer har banat vägen.

Upptäck vår historik och vårt arv

Utmärkelser och priser

"Något håller på att hända med Opel."

- Allt om bilar / Expressen

Activate social sharing now!

Test text social sharing switch message

x