Opel Nyheter - Index

OPEL NYHETER.

Här nedan kan du läsa om Opels nyheter samt pressreleaser.


Se även vårt nyhetsrum på Mynewsdesk för senaste nytt: http://www.mynewsdesk.com/se/pressroom/opel


Välkommen också att hälsa på oss på facebook: http://www.facebook.com/OpelSE

Opels nya SUV: Grandland X – kraftfull och äventyrslysten

  • 2017-apr-19

Rüsselsheim. Nya Opel Grandland X är sportig och lite äventyrlig i karaktären, har en robust och avspänd utstrålning och är inte minst laddad med modern teknik. Med gott om plats för fem passagerare och deras bagage blir den en tuff utmanare i den glödheta kompakta SUV-klassen.

Läs artikel

Nya Insignia Country Tourer - nu officiell

  • 2017-apr-05

Rüsselsheim. Opels nya toppmodeller Insignia Grand Sport och Insignia Sports Tourer har knappt hunnit begå sina världspremiärer i Genève innan drömduon utökas till en triumftrio. Precis som tidigare kommer nya Insignia i en ”skogsmulleversion” med fyrhjulsdrift och offroadkapacitet. Nya Opel Insignia Country Tourer får officiell världspremiär på bilsalongen i Frankfurt i höst (14-24 september).

Läs artikel

Nya Insignia – priserna klara och orderböckerna öppnade

  • 2017-apr-04

Nu är nya Insignia prissatt och orderböckerna öppnade. Nya Insignia Grand Sport och Sports Tourer hade världspremiär på bilsalongen i Genève i början av mars och fick då mycket positiv kritik. Grand Sport kommer till Sverige i början av juni och kombiversionen Insignia Sport Tourer har sin Sverigepremiär i början av september.

Läs artikel

Utmanarna – Kraftfulla, rymliga, innovativa och prisvärda

  • 2017-mar-28

Helt nya Insignia är Opels nya flaggskepp och erbjuder som sig bör mycket hög komfort, goda utrymmen och exemplarisk säkerhet.

Läs artikel

Allas ögon på nya Insignia och Crossland X på bilsalongen i Genève

  • 2017-mar-07

På den 87:e bilsalongen i Genève, som öppnade sina portar för media idag, visar Opel upp tre helt nya modeller: Det är världspremiär för flaggskeppet Opel Insignia Grand Sport och Sports Tourer samt det första offentliga framträdande för den trendiga och mångsidiga Crossland X.

Läs artikel

Rymlig och sportig: Nya Opel Insignia Sports Tourer

  • 2017-feb-06

Rüsselsheim. Insignia Sports Tourer är Opels nya flaggskepp och erbjuder som sig bör mycket hög komfort, goda utrymmen och exemplarisk säkerhet. Den andra generationens Insignia imponerar med sin avancerade design, ett bagageutrymme som växt till 1 640 liter – drygt 100 liter mer än i den utgående modellen – och en mängd högteknologiska lösningar; från Opel IntelliLux LED® matrixstrålkastare till ultramoderna förarstödsystem inklusive head-up display.

Läs artikel
Nya Opel Crossland X: Det bästa från olika världar

Nya Opel Crossland X: Det bästa från olika världar.

  • 2017-jan-18

Rüsselsheim. Tuff och kompakt på utsidan, mycket rymlig och flexibel på insidan samt trendig tvåtonslackering och avspänd SUV-look: Crossland X är Opels helt nya urbana CUV-modell (Crossover Utility Vehicle) och den andra medlemmen i Opel X-familjen, där den kompletterar sportiga bästsäljaren Mokka X i B-segmentet.

Läs artikel

Opel ökade hela 22,5 procent 2016

  • 2017-jan-10

Opel avslutade 2016 mycket starkt och ökade personbilsregistreringarna i december med hela 25,43 procent jämfört med samma månad 2015. Den sammanlagda försäljningsvolymen för personbilar 2016 uppgick till 8 050 enheter vilket är en ökning med 22,5 procent jämfört med 2015

Läs artikel

Opel Ampera-e lanseras etappvis i Europa.

  • 2016-dec-14

Först ut i Europa med att lansera den revolutionerande elbilen Ampera-e blir Norge som startar försäljningen idag (14/12 2016).

 

Läs artikel

Opels nya flaggskepp: Insignia Grand Sport.

  • 2016-dec-07

Rüsselsheim. Redan vid första anblicken av Opels nya flaggskepp får man känslan av något helt nytt. Insignia Grand Sport bygger också mycket riktigt på en helt ny fordonsarkitektur och har hela 92 mm längre axelavstånd än föregångaren.

Läs artikel

Activate social sharing now!

Test text social sharing switch message

x