Opel Nyheter - Index

"Något håller på att hända med Opel."

 

- Allt om bilar / Expressen

 

Läs om våra utmärkelser och pressens kommentarer.

OPEL NYHETER.

Här nedan kan du läsa om Opels nyheter samt pressreleaser.


Se även vårt nyhetsrum på Mynewsdesk för senaste nytt: http://www.mynewsdesk.com/se/pressroom/opel


Välkommen också att hälsa på oss på facebook: http://www.facebook.com/OpelSE

Opel lanserar 3 års service, assistans och garanti på samtliga modeller

  • 2014-okt-10

Från och med modellår 2015 ingår tre års service, assistans och nybilsgaranti på samtliga Opelmodeller. Personbilarna har dessutom 12 års rostskyddsgaranti och 3 års vagnskade- och lackgaranti. För transportbilarna gäller upp till 12 års rostskyddsgaranti och tre års lackgaranti, beroende på modell.

Läs artikel

Opel bidrar till Världens Barn med närmare en miljon.

  • 2014-okt-05

Opel har under sommaren och fram till den 3 oktober dragit in totalt 930 000 kronor till Världens Barn. För varje provkörning som gjorts under den här perioden har Opel skänkt 100 kr till Världens Barn.

Läs artikel

Ny liten bil med stort namn: Opel presenterar Karl

  • 2014-sep-30

Rüsselsheim. Den nya generationen Opel Corsa och den eleganta tre-dörrar Opel ADAM är på väg att välkomna ett nytt tillskott till gruppen. Från sommaren 2015 kommer en annan liten bil att göra dem sällskap - Opel Karl med fem dörrar.

Läs artikel

Brådskande säkerhetskontroll för ADAM och Corsa levererade sedan maj 2014

  • 2014-sep-26

Rüsselsheim. Opel/Vauxhall vänder sig till kunder som har en ADAM eller nuvarande Corsa levererade sedan maj 2014. Totalt har cirka 8 000 av dessa fordon tillverkats med en felaktigt producerad rattstång som inte uppfyller specifikationen. För att undvika eventuella risker, bör dessa bilar inte köras innan inspektion är gjord av fordonet.

Läs artikel

BOKHYLLAN ADAM.

  • 2014-sep-25

För första gången någonsin finns en bil på plats på bokmässan i Göteborg (monter A03:68). Livsstilsbilen Opel ADAM erbjuder besökarna att kliva in, luta sig tillbaka och lyssna på en ljudbok från LITET Förlag (monter B03:61).

Läs artikel

Mini-Crossover på väg mot succé: Nya Opel ADAM ROCKS

  • 2014-sep-14

Rüsselsheim/Riga. ADAM-familjen växer nu med ADAM ROCKS, en äventyrsälskande friskluftsbil, elegant trendsättare och individualiseringsmästare – allt i ett – och denna urbana mini-Crossover, bara 3,75 meter lång, öppnar också en ny marknadsnisch. Opels formgivare har tagit fram nya designelement, dekorer och klädslar som alla är unika för ADAM ROCKS.


Läs artikel

Opel presenterar femte generationens Corsa.

  • 2014-jul-09

Helt ny: Ny kaross, nytt chassi, nya generationens motor- och transmissionsteknik. Ny standard: Hög inredningskvalitet, IntelliLink och en mängd assistanssystem. Världspremiär: Opels bästsäljare debuterar på Paris bilsalong i oktober

Läs artikel
Opel ADAM - ADAM i Gothiakostym

Gothia Cup växlar upp med Opel.

  • 2014-maj-14

Gothia Cup och Opel inleder ett nytt spännande samarbete. I samband med turneringen blir Opel Official Car Partner till Gothia Cup 2014. Som en del i aktiveringen kommer bl.a. ett 70-tal Opel-bilar att finnas på plats för att stötta och serva Gothia Cups transportbehov. Opel kommer även att ha aktiviteter på Heden samt bidra till den officiella invigningen.

Läs artikel
Opel Nyheter - Världspremiär

Opel i Birmingham: Världspremiär för nya Vivaro och Movano.

  • 2014-apr-29

I dag är det dags för det första offentliga framträdande för Opels nya lätta transportbilar. Det sker i Birmingham på "The Commercial Vehicle Show" som öppnar idag (den 29 april till 1 maj).

Läs artikel
Opel Nyheter - Opel Vivaro

Nya Opel Vivaro: Praktiskt och elegant kontor på hjul.

  • 2014-apr-11

Nya Opel Vivaro är mer praktisk, effektiv och attraktiv än någonsin tidigare. Andra generationen kombinerar den lätta transportbilens funktionalitet och fördelarna av ett “kontor på hjul” med personbilens komfort och attraktiva form.

Läs artikel