Opel Nyheter - Index

OPEL NYHETER.

Här nedan kan du läsa om Opels nyheter samt pressreleaser.


Se även vårt nyhetsrum på Mynewsdesk för senaste nytt: http://www.mynewsdesk.com/se/pressroom/opel


Välkommen också att hälsa på oss på facebook: http://www.facebook.com/OpelSE

Showtime hos Opel: Flera världspremiärer på IAA.

 • 2017-sep-11

Rüsselsheim/Frankfurt. Med ett nytt varumärkeslöfte - ”The future is everyone’s - slogs Opel nyligen ihop med PSA för att skapa en europeisk mästare. Vad det innebär kommer besökare på den 67:e internationella bilsalongen i Frankfurt, som pågår den 14-24 september, få ta del av. Flera nya modeller har världspremiär i Opels monter D09 i Hall 8.0.

Läs artikel

Ett bra alternativ för miljön: Nya Opel Astra CNG

 • 2017-sep-07

Den senaste versionen av ”Årets Bil 2016” – nya Opel Astra CNG – kan nu beställas i Sverige. CNG-versionen av storsäljaren har premiär på årets bilsalong i Frankfurt (14 till 24 september). Opel Astra Enjoy kombikupé 1,4 ECOTEC CNG kostar i Sverige från 211 900:- och kombiversionen SportsTourer från 219 900:-.

Läs artikel
Opel Grandland X - Opel Sverige

Euro NCAP ger fem stjärnor till nya Opel Grandland X.

 • 2017-sep-06

I sin senaste säkerhetsklassificering som publicerats idag tilldelade Euro NCAP maximala fem stjärnor till Opel nya SUV - Grandland X. Betyget baseras på bra bedömningar inom de fyra säkerhetskategorierna vuxen passagerare, barnpassagerare, fotgängarskydd och förarstödssystem.

Läs artikel

Dreamteam: Dubbelturbodiesel i Opels flaggskepp Insignia

 • 2017-sep-05

Opel har nyligen dragit igång produktionen av en ny 2-liters BiTurbo-dieselmotor och av nya Insignia Country Tourer. Den nya motorn är skräddarsydd just för Insignia Country Tourer och övriga versioner av Insignia – Grand Sport och Sports Tourer. Nya Country Tourer vänder sig till kunder som söker en snygg och praktisk kombi med off-road-utseende och lastkapacitet. Nykomlingen får världspremiär på bilsalongen i Frankfurt (IAA) den 14-24 september.

Läs artikel

Nya Opel Vivaro Tourer och Combi +: Funktionella, bekväma och mångsidiga

 • 2017-aug-29

Opel Vivaro är en verklig multitalang, en flexibel och pålitlig arbetskollega och samtidigt en effektiv transportör. Tack vare de många konfigurationsalternativen är Vivaro Opels mest sålda kommersiella fordon, och med de extra bekväma och mångsidiga passagerarmodellerna Tourer och Combi + inleds nu ett nytt Vivaro-kapitel.

Läs artikel

Opel Insignia GSi: Familjesportbil för entusiaster

 • 2017-jul-19

Rüsselsheim. Vassare, mer exakt, ännu effektivare. Nya Opel Insignia GSi är en familjesportbil för dem som söker det där lilla extra. En förarens bil för maximal underhållning på alla typer av vägar.

Läs artikel

Premiär för Opel Crossland X i Sverige

 • 2017-jul-13

Opels nya kompakta SUV, Crossland X, har kommit till Sverige och premiärvisas nu hos Opels återförsäljare. Crossland X är en crossovermodell med tufft utseende och rymlig interiör till ett mycket förmånligt pris.

Läs artikel
Opel Nyheter: Nya Opel Insignia tilldelas fem stjärnor av Euro NCAP

Nya Opel Insignia tilldelas fem stjärnor av Euro NCAP

 • 2017-jul-05

Euro NCAP har bekräftat att Opel Insignia håller högsta standard när det gäller säkerhet.

Läs artikel

Opels nya SUV: Grandland X – kraftfull och äventyrslysten

 • 2017-apr-19

Rüsselsheim. Nya Opel Grandland X är sportig och lite äventyrlig i karaktären, har en robust och avspänd utstrålning och är inte minst laddad med modern teknik. Med gott om plats för fem passagerare och deras bagage blir den en tuff utmanare i den glödheta kompakta SUV-klassen.

Läs artikel

Nya Insignia Country Tourer - nu officiell

 • 2017-apr-05

Rüsselsheim. Opels nya toppmodeller Insignia Grand Sport och Insignia Sports Tourer har knappt hunnit begå sina världspremiärer i Genève innan drömduon utökas till en triumftrio. Precis som tidigare kommer nya Insignia i en ”skogsmulleversion” med fyrhjulsdrift och offroadkapacitet. Nya Opel Insignia Country Tourer får officiell världspremiär på bilsalongen i Frankfurt i höst (14-24 september).

Läs artikel

Activate social sharing now!

Test text social sharing switch message

x