Opel Nyheter - Index

"Något håller på att hända med Opel."

 

- Allt om bilar / Expressen

 

Läs om våra utmärkelser och pressens kommentarer.

OPEL NYHETER.

Här nedan kan du läsa om Opels nyheter samt pressreleaser.


Se även vårt nyhetsrum på Mynewsdesk för senaste nytt: http://www.mynewsdesk.com/se/pressroom/opel


Välkommen också att hälsa på oss på facebook: http://www.facebook.com/OpelSE

Opel Corsa vinner prestigefyllda utmärkelsen ”AUTOBEST 2015”

  • 2014-dec-12

Nya Corsa är en vinnare. Bara tre månader efter lanseringen har Opel fått in över 55 000 order av nya Corsa, vilken är den femte generationen av modellen. Och nu står redan storsäljaren i strålkastarljuset på den europeiska scenen: Opel Corsa har vunnit utmärkelsen ”AUTOBEST 2015”.

Läs artikel

Euro NCAP Advanced:Pris till Opels döda-vinkel-varnare

  • 2014-dec-03

Rüsselsheim. En viktig utmärkelse för en livräddande funktion - The Euro NCAP Advanced Reward för avancerad säkerhetsteknik går till Opel.

Läs artikel
Opel Nyheter - KARL

Nya Opel KARL – Liten, Läcker…och alldeles Underbar

  • 2014-dec-03

Liten men rymlig, en slående framtoning och framför allt vansinnigt förnuftig – det är vad basmodellsköpare kan förvänta sig av Opel sommaren 2015.

Läs artikel

Opel lanserar 3 års service, assistans och garanti på samtliga modeller

  • 2014-okt-10

Från och med modellår 2015 ingår tre års service, assistans och nybilsgaranti på samtliga Opelmodeller. Personbilarna har dessutom 12 års rostskyddsgaranti och 3 års vagnskade- och lackgaranti. För transportbilarna gäller upp till 12 års rostskyddsgaranti och tre års lackgaranti, beroende på modell.

Läs artikel

Opel bidrar till Världens Barn med närmare en miljon.

  • 2014-okt-05

Opel har under sommaren och fram till den 3 oktober dragit in totalt 930 000 kronor till Världens Barn. För varje provkörning som gjorts under den här perioden har Opel skänkt 100 kr till Världens Barn.

Läs artikel

Ny liten bil med stort namn: Opel presenterar Karl

  • 2014-sep-30

Rüsselsheim. Den nya generationen Opel Corsa och den eleganta tre-dörrar Opel ADAM är på väg att välkomna ett nytt tillskott till gruppen. Från sommaren 2015 kommer en annan liten bil att göra dem sällskap - Opel Karl med fem dörrar.

Läs artikel

Brådskande säkerhetskontroll för ADAM och Corsa levererade sedan maj 2014

  • 2014-sep-26

Rüsselsheim. Opel/Vauxhall vänder sig till kunder som har en ADAM eller nuvarande Corsa levererade sedan maj 2014. Totalt har cirka 8 000 av dessa fordon tillverkats med en felaktigt producerad rattstång som inte uppfyller specifikationen. För att undvika eventuella risker, bör dessa bilar inte köras innan inspektion är gjord av fordonet.

Läs artikel

BOKHYLLAN ADAM.

  • 2014-sep-25

För första gången någonsin finns en bil på plats på bokmässan i Göteborg (monter A03:68). Livsstilsbilen Opel ADAM erbjuder besökarna att kliva in, luta sig tillbaka och lyssna på en ljudbok från LITET Förlag (monter B03:61).

Läs artikel

Mini-Crossover på väg mot succé: Nya Opel ADAM ROCKS

  • 2014-sep-14

Rüsselsheim/Riga. ADAM-familjen växer nu med ADAM ROCKS, en äventyrsälskande friskluftsbil, elegant trendsättare och individualiseringsmästare – allt i ett – och denna urbana mini-Crossover, bara 3,75 meter lång, öppnar också en ny marknadsnisch. Opels formgivare har tagit fram nya designelement, dekorer och klädslar som alla är unika för ADAM ROCKS.


Läs artikel

Opel presenterar femte generationens Corsa.

  • 2014-jul-09

Helt ny: Ny kaross, nytt chassi, nya generationens motor- och transmissionsteknik. Ny standard: Hög inredningskvalitet, IntelliLink och en mängd assistanssystem. Världspremiär: Opels bästsäljare debuterar på Paris bilsalong i oktober

Läs artikel