BOKHYLLAN ADAM.

2014-sep-25

För första gången någonsin finns en bil på plats på bokmässan i Göteborg (monter A03:68). Livsstilsbilen Opel ADAM erbjuder besökarna att kliva in, luta sig tillbaka och lyssna på en ljudbok från LITET Förlag (monter B03:61).

 

- Vi hade ett bra samarbete med Litet Förlag redan förra året och till årets bokmässa kom förslaget att ta samarbetet ett steg längre, säger Pia Brunn, kommunikationschef Opel Sverige. Vi har i år valt att ha en egen monter där vi ställer ut Opel ADAM som har ett supermodernt infotainmentsystem som förstärker ljudboksupplevelsen. Förlaget är litet men har stor personlighet precis som Opel ADAM, avslutar Pia.

- I dag hinner vi inte läsa böcker på samma sätt som förut. Genom att delta på bokmässan vill vi visa ett alternativt sätt att konsumera en bra bok d.v.s. i bilen, säger Nina Larsdotter grundare av ett Litet Förlag. Det är i bilen som människor får en stund för sig själva och har tid att lyssna till en bok, särskilt i storstadsområdena där köer är vanligt förekommande, avslutar Nina.

 

LITET förlag är ett nytt fristående förlag som startades av Nina Larsdotter Lööw 2013. Förlaget satsar på debutanter och har läsaren i centrum. På årets bokmässa lanserar förlaget kampanjen #läsfler som uppmuntrar läsaren att prova nya författare utan att för den skull sluta läsa gamla favoriter.

Activate social sharing now!

Test text social sharing switch message

x