Brådskande säkerhetskontroll för ADAM och Corsa levererade sedan maj 2014

2014-sep-26

Rüsselsheim. Opel/Vauxhall vänder sig till kunder som har en ADAM eller nuvarande Corsa levererade sedan maj 2014. Totalt har cirka 8 000 (i Europa) av dessa fordon tillverkats med en felaktigt producerad rattstång som inte uppfyller specifikationen. För att undvika eventuella risker, bör dessa bilar inte köras innan inspektion är gjord av fordonet.

 

Opel/Vauxhall sätter alltid sina kunder i första rummet. Eftersom detta gäller deras säkerhet, vidtar företaget omedelbara åtgärder. Opel/Vauxhall kontaktar kunder via flera kanaler. Redan idag kan ägarna själva ta reda på om deras fordon påverkas av den här säkerhetsåtgärden genom att gå in på Opels nationella hemsida (opel.se i Sverige) alternativt opel.com och följa anvisningarna på webbplatsen. Om deras bil är påverkad kommer kunden också automatiskt att kontaktas av Opel/Vauxhall.

 

Företaget blev medveten om detta fel under en rutinmässig kvalitetskontroll på tillverkningsanläggningen. Företaget känner inte till någon olycka eller skada relaterad till detta fel.

 

Kunder som har ytterligare frågor kan få omedelbar hjälp under en hotline-nummer som kommer att postas på hemsidan inom kort.

  • Läs mer om vilka bilar som är påverkade här

Activate social sharing now!

Test text social sharing switch message

x