För riktiga fotbollsfans: Ny Special Edition Opel Astra Copacabana.

2014-apr-01

I rätt tid inför finalerna i Brasilien: Exotiskt vackra Astra med oslagbart paketerbjudande

 

Rüsselsheim. Nya Opel Astra Copacabana tar Brasiliens sol och passion till europeiska vägar. Den här unika modellen är ett "måste ha" för äkta fotbollsfans – från Rotterdam till Istanbul, från Liverpool till Dortmund. Med sportiga Astra fortsätter Opel sitt engagemang i internationell, professionell fotboll. Copacabana är lika trollbindande som en brasiliansk bollkonstnär och kommer att väcka stor uppmärksamhet i sommar.

Med brasilianska flaggan på taket, palmer och dansande linjer längs dörrarna visar dess yttre det sydamerikanska temperamentet. Och under huven väntar den nya bensinturbon, med 200 hk/147 kW, på att släppas lös. Acceleration från noll till 100 km/h på 7,9 sekunder kommer att trycka föraren tillbaka i sätet med klädsel av riktigt gräs. Opels inredningsarkitekter visar upp ett mästerligt hantverk i det framgångsrikt bearbetade gräset från den berömda Maracanã-stadion. Varje bil levereras med ett intyg som bekräftar äktheten av den heliga grönskan. Lika äkta är utrymmet för fötterna som fyllts med den finaste Copacabana-sanden som gav denna Astra med beachkänsla sitt namn. Och varje specialutgåva levereras med ett par coola flip-flops.

Tutan ger en sann stadioatmosfär med sin klingande samba- eller vuvuzelaton, liksom läskautomaten som blandar iskalla Caipirinhas, under körning är den förstås alkoholfri eftersom Cachaça går direkt in i tanken som en turbo-cocktail. Astra Copacabana är lika brasiliansk som Pelé och lika tysk som Jürgen Klopp – en riktigt exotisk blandning: för bara 24,444.44 euro från den 1 april hos din Opelåterförsäljare!

Activate social sharing now!

Test text social sharing switch message

x