Nya Opel ADAM-modeller med Swing Top.

2015-jan-29

Opel Nyheter - Nya Opel ADAM-modeller med Swing Top

Opels Individualiseringsmästare ADAM blir nu ännu mer speciell än tidigare. Omöjligt? Inte alls! Den brokiga ADAM-familjen utökas inom kort med hjälp av ny teknik och nya funktioner.

 

Canvastaket Swing Top, som tidigare bara funnits till mini-crossovern ADAM ROCKS, finns nu även till standardversion – om man nu kan tala om ”standard” i samband med den här urbana livsstilsbilen.Tillvalspriset till ADAM JAM/SLAM är 14 900 kr och till ADAM GLAM 10 000 kr. I nya ADAM Swing Top erbjuds obegränsad takhöjd och himmelsk uppsikt med hjälp av en knapptryckning och dessutom finns nu en ny växellåda till de olika ADAM-modellerna.

Opel Nyheter - Nya Opel ADAM-modeller med Swing Top

ADAM med Swing Top-tak: Ett rent friluftsnöje

 

Förutom Opels lilla mini-crossover ADAM ROCKS får friskluftsentusiaster alltså nu ytterligare ett alternativ i form av ADAM med Swing Top-tak. I den här ADAM-versionen får de åkande obegränsad sikt mot himlen på bara fem sekunder. Taket dras bakåt till C-stolpen med en knapptryckning och kan lika enkelt stängas i hastigheter upp till 140 km/h. Det robusta Swing Top-taket är mycket tåligt och akustiskt avstämt för god ljudisolering inne i kupén. Varken bagagekapacitet eller runtomsikt påverkas av konstruktionen, oavsett om taket är öppet eller stängt.

Activate social sharing now!

Test text social sharing switch message

x