Opel officiell bilpartner till Gothia Cup i år igen.

2015-jun-11

Opel Nyheter - Opel ADAM i Gothiakostym

Opel är Official Car Partner till Gothia Cup för andra året i rad. Opel kommer ha aktiviteter på Heden och Kviberg och nytt för i år är att det erbjuds provkörningar på plats. Den omtyckta fotbollsbilen ADAM kommer synas till både på invigningen och finalerna under veckan. Opel stöttar även med ett 70-tal bilar som hanterar Gothia Cups transportbehov.

 

- Vi är mycket stolta att återigen kunna presentera Opel somOfficial Car Partner till Gothia Cup säger Thomas Anderson, Försäljningschef Gothia Cup. Opels passion för fotboll i kombination med en tydlig aktiveringsstrategi kommer att bidra till att turneringen blir den bästa utifrån våra deltagares perspektiv.

 

- Opel är det fjärde största bilmärket i Europa och vi älskar fotboll. Vi samarbetar med engelska och danska landslagen, Liverpool och Borussia Dortmund, med mängder av ungdomslag i hela Europa och med Gothia Cup i Sverige. Vi gör det för att vi tycker att fotbollen står för roliga upplevelser och härlig gemenskap utan att det kostar för mycket. Vi på Opel vill vara ett bilmärke för alla, därför känns det extra bra med Gothia Cups bredd och mångfald, kommenterar Pia Brunn, Kommunikationschef Opel Sverige.

 

Gothia Cup är världens största och mest internationella fotbollsturnering för barn och ungdomar och spelas varje år i Göteborg och i angränsande kommuner. Gothia Cup arrangerades första gången 1975 och årligen deltar över 35 000 spelare i 1800 lag från 80 olika nationer från hela världen. 2010 utnämndes Gothia Cup av Handelskammaren till en av de 12 största svenska ledarskapsbedrifterna i modern tid. 2012 tilldelades Gothia Cup Schenkers logistikpris för sin eventlogistik under turneringen.

Activate social sharing now!

Test text social sharing switch message

x