Game, set och match till Opel

2016-okt-14

  • Opel bilpartner till Stockholm Open
  • Sverigepremiär för Mokka X och nya Zafira
  • Årets Bil 2016 skjutsar spelareliten

Opel är tillsammans med Hedin Bil bilpartner till tennisturneringen Stockholm Open som drar igång i morgon den 15 oktober. På plats i Kungliga Tennishallen kan besökarna uppleva nya MOKKA X och nya Zafira som båda begår Sverigepremiär där. De nya modellerna kommer att finnas hos Opelhandlarna från den 28 oktober. Dessutom kommer 15 Opel Astra, som utsågs till Årets Bil 2016, att transportera spelare och gäster under det veckolånga evenemanget. Utanför tennishallen har Opel Adam antagit formen av en tennisboll.

 

”Vi är mycket stolta över att var bilpartner till Stockholm Open. Vi satsar nu stort på försäljning till företag och det här är ett perfekt forum för oss att diskutera affärer samtidigt som vi får möjlighet att se på tennis på högsta nivå”, säger Lasse Grundström, vd Opel Sverige.

 

”Att få presentera Opel i ett sammanhang som det här känns klockrent. Våra nya moderna produkter med hög kvalitet och innovationer i framkant borde passa den här målgruppen perfekt”, säger Johan Olsson, Företagschef, Märkeschef Hedin Bil.

 

If Stockholm Open går av stapeln den 15-23 oktober. Turneringen har varit ett årligt återkommande inslag i över 40 år. I årets turnering deltar stjärnor som Gael Monfils, Lucas Pouille, Grigor Dimitrov samt de svenska bröderna Elias och Mikael Ymer.

Activate social sharing now!

Test text social sharing switch message

x