Showtime hos Opel: Flera världspremiärer på IAA.

2017-sep-11

  • Grandland X: Dynamisk SUV med massor av utrymme
  • Insignia GSi: Sportmaskin för finsmakare
  • Insignia Country Tourer: Elegans för både business och äventyr
  • Opel Exclusive: Anpassad efter personlig smak
  • Vivaro Tourer mm.: Lyxiga rymdfärjor från Opel
  • Live på IAA: Monter D09 i Hall 8.0, presskonferens den 12 sept kl. 09:10-09:2

Rüsselsheim/Frankfurt. Med ett nytt varumärkeslöfte - ”The future is everyone’s - slogs Opel nyligen ihop med PSA för att skapa en europeisk mästare. Vad det innebär kommer besökare på den 67:e internationella bilsalongen i Frankfurt, som pågår den 14-24 september, få ta del av. Flera nya modeller har världspremiär i Opels monter D09 i Hall 8.0.

 

Den modell som leder vägen är nya Opel Grandland X som har utvecklats gemensamt från grunden av Opel och PSA. Med sin dynamiska design, sin teknologi i toppklass, sina typiska SUV-kvaliteter och sitt generösa utrymme för upp till fem personer och deras bagage blir den en tuff utmanare i det blomstrande SUV-segmentet. Världspremiär nummer två, nya Insignia GSi, och nummer tre, nya Insignia Country Tourer, kommer båda att väcka stor uppmärksamhet. Medan Insignia GSi är en riktig sportmaskin för finsmakare, tilltalar Country Tourer Insigniafans som föredrar en snygg och praktisk kombi som både passar för business och äventyr med familjen. Båda har det intelligenta fyrhjulsdriftsystemet med aktiv vridmomentsfördelning vilket är unikt i det här segmentet. Och individualisterna bland Opelentusiasterna kommer att bli glada över att konceptet Opel Exclusive introduceras. Exclusive-konceptet innebär bland annat att Insigniaköparen kan välja sin egen unika färg på bilen.

 

Opel kommer dessutom att för första gången presentera två nya personbilsversioner av storsäljaren Vivaro - Life och Tourer. De är idealiska som flexibla och bekväma personbilsvarianter. Vivaro Tourer kan t.ex. på nolltid förvandlas till en elegant och praktisk businesslounge tack vare sina vridbara säten fram och justerbara enskilda säten i andra raden samt det praktiska fällbordet.

 

Alla nya modeller kommer att vara i rampljuset vid presskonferensen med Opels VD Michael Lohscheller i morgon den 12 september kl. 09:10-09 :25. Läs mer och se presskonferensen live här

Activate social sharing now!

Test text social sharing switch message

x