Opel OPC - Design

FRAMTAGNA AV ENTUSIASTER, FÖR ENTUSIASTER.

Sportig elegans som garanterat drar blickarna åt sig – med OPC-produkter från Opel försvinner du aldrig i mängden.

Enlarge

Exteriör

Namnet OPC är synonymt med smakfulla prestanda. Initialerna står för Opel Performance Center och bakom dem står ett exklusivt bilsortiment som väcker spänning och imponerar från första anblicken.


Gemensamt för dem är deras sportigare stil, de distinkta OPC-färgerna och det mer kraftfulla uttrycket på vägarna. De har dessutom en läcker OPC-kaross och snygga OPC-fälgar som får den mest kräsne förare att smälta.


Enlarge

Interiör

Ge dig in i leken. Den racinginspirerade OPC-förarmiljön imponerar i samma stund som du slår dig ned bakom ratten. Recaro-prestandastolar i nya Opel Corsa OPC eller den häftiga OPC-prestandaversionen i Opel Astra OPC. Det maximala stödet i varje riktning tillsammans med den personligt anpassade känslan gör att du känner dig som hemma.

Recaro-prestandastolarna i framsätet på Insignia OPC är certifierade av det tyska ryggspecialistförbundet AGR (Aktion Gesunder Rücken e.V.). Med en mängd inställningsmöjligheter, inklusive ländryggsstöd och justerbar stolsdyna, kan du finjustera körställningen så att den passar just dina komfortkrav perfekt.

Genom den läderklädda ratten förmedlas en perfekt vägkänsla, medan läckert designade OPC-instrument står för informationen. Det råder inget tvivel om att detta är en riktig sportbil.


Enlarge

Klädslar och färger

Läckert iögonfallande färger och kvalitet som syns vid första anblicken skapar en unik personlighet. Utforma en egen OPC-interiör med en mängd valmöjligheter som alla håller samma höga klass.

 

Brilliant och provocerande färger och uppseendeväckande filmer är också en del av OPC-mystik. Välj vilken modell du vill och du hittar den perfekta passformen för dina höga prestandakrav.

 

Från Recaro-sportstolarna, utöver de vanliga tyg/Morrocana-kombinationerna, så finns det alternativ helt i läder. Nya Opel Insignia OPC:s framsäten i perforerat läder har överlägsen sittkomfort och är AGR-certifierade.

Activate social sharing now!

Test text social sharing switch message

x