Föregående
Nästa

OPEL OPC-SERIEN.

Upptäck vår sportbil med sofistikerad teknik och fantastisk prestanda.

Höga prestanda, hög kvalitet och uttrycksfull design utmärker alla OPC-modeller och -produkter. De är skapade av våra specialister på Opel Performance Center för att ge enastående körglädje och personlig komfort.

 

Opel OPC gör körningen spännande igen – kolla in varför.

 

  • Ett heltäckande prestandakoncept
  • Högprestandadesign
  • Avancerad motorteknik
  • Anpassningsmöjligheter med OPC Line
  • Körinstruktioner från experter


Enlarge

OPC-konceptet

Filosofin bakom Opels OPC-varumärke är rakt på sak: att erbjuda de bästa högpresterande modellerna och tillbehören som finns. Och eftersom modellerna och produkterna i OPC-serien utvecklas med samma team som designade dem har de en helhet och integritet som ingen utomstående trimningsfirma kan matcha.


Enlarge

OPC-modeller

Dröm inte bara om kraft – tygla den. Nya Opel Corsa OPC, Opel Astra OPC och Opel Insignia OPC är framtagna för att ge hisnande kraft ute på vägarna, med dynamisk matchning av exceptionella prestanda med avancerad chassiteknik och imponerande design.


Enlarge

OPC Line

Eftersom alla har olika idéer om prestanda och anpassning ger Opels OPC Line-serie dig möjlighet att välja de OPC-komponenter som passar din Opel bäst. Alla uppfyller kraven i de stränga OPC-standarderna och deras form och stil passar din Opel perfekt.


Enlarge

OPC Collection

Högkvalitativa personliga tillbehör och biltillbehör som alla har OPC-seriens stil och flärd. I OPC Style Collection finns ett spännande utbud av exklusiva produkter från kända formgivare.

Activate social sharing now!

Test text social sharing switch message

x