Opel ADAM – i korthet
Från ca
SEK 159 900,-
inkl. moms
Opel ADAM - Press Comments

Opel vinner Red Dot Award för kommunikationsdesign

Trendiga Opel ADAM är småbilen med oslagbar anpassning och även en riktig stjärna när det gäller kommunikationen. Med sitt Siri Eyes Free-röststyrda infotainmentsystem IntelliLink har ADAM bäst anslutningsmöjligheter av alla småbilar på marknaden. Ett utmärkt komplement till detta är konfigurationsappen för iPad kallad ADAM&YOU.

Läs artikel

OPEL ADAM.

Njut av en egen stadsbil.

Opel ADAM påminner inte om något annat. Det handlar inte bara om det djärva uttrycket och de sprudlande färgerna, utan också om hur mycket du kan påverka bilens design. Med ADAM är det lätt att hamna i blickfånget och med de tre designvärldarna att välja mellan kan den här stadsbilen vara en äventyrlig ADAM SLAM, en häftig ADAM JAM eller en stilfull ADAM GLAM.

 

Ge uttryck för din personlighet och far fram över gatorna med ADAM.

 

 • Fräsch och slående design
 • Ha full kontroll med allt-i-ett-multimediasystemet IntelliLink
 • I den sköna och smakfulla interiören är det lätt att koppla av
 • Luta dig tillbaka och njut av en säker åktur
 • Kul och enkel körning

 • Opel ADAM – design

  Opel ADAM GLAM:s exteriördesign

 • Opel ADAM – design

  Opel ADAM GLAM:s interiördesign

Enlarge

Bilen alla talar om

Vare sig du väljer ADAM SLAM, ADAM JAM eller ADAM GLAM så får du en design som knappast passerar obemärkt. Den tvåfärgade färgkombinationen mellan karossen och det flytande taket känns både modern och djärv. Interiören håller förstås samma nivå och infriar exteriörens löfte: mer stil för en bättre profil.


 • Opel ADAM – anpassning

  Opel ADAM

 • Opel ADAM – anpassning

  Opel ADAM

 • Opel ADAM – anpassning

  Opel ADAM

Enlarge

Skräddarsy din ADAM

ADAM står för fräsch individualitet och modern design, men det är din personlighet som ger den här stadsbilen verkligt liv. Listan med anpassningsmöjligheter är närmast oändlig och du väljer i stort sett själv hur du vill ha din ADAM.
Lyssna på musik och ha full kontroll

Kolla in det unika multimediasystemet IntelliLink, med smarttelefonanslutning för såväl Android som iOS beroende på vad du använder. Den anpassade färgskärmen på sju tum ger åtkomst till en värld av musik, videofilmer, foton och kartor på instrumentbrädan i ADAM. ADAM integrerar även Siri Eyes Free genom din iPhone, din personliga assistent, för att utföra kommandon eller svara på dina frågor.


 • Opel ADAM – komfort och funktionalitet

  LED-teknik för nya Opel ADAM

 • Opel ADAM – komfort och funktionalitet

  LED-teknik för nya Opel ADAM

Enlarge

Varva ned

Att parkera behöver inte vara tråkigt. Den här fräscha stadsbilen inte bara hittar en lämplig parkeringsplats, utan styr också in i den. Hur smidigt som helst, men det är inte allt: om du trycker på City-knappen förstärks servostyrningen för smidig parkering och manövrering i stadstrafik.


 • Opel ADAM – hjälpsystem för föraren

  Elektronisk klimatkontroll

 • Opel ADAM – hjälpsystem för föraren

  Start/stopp-system för Opel ADAM

Enlarge

Körning blev precis roligare

När det gäller ADAM handlar det inte bara om utseendet. Den här stadsbilen för stadskörning har de rätta funktionerna för att passa in en värld av modern teknik – parkeringshjälp, smidig styrning och komplett klimatkontroll är bara några av finesserna.


 • Opel ADAM – chassi och köregenskaper

  White Pack för Opel ADAM

Enlarge

Kör med självkänsla

Tre effektiva bensinmotorer kombinerat med en femväxlad manuell växellåda finns alla med start/stopp-teknik, så att du kan köra med stil och spara bränsle.

 

ADAM ser bra ut och är byggd med omsorg om minsta detalj. Det förstärkta chassit och motorupphängningen bidrar till den konkurrenskraftiga körkomforten och bränsleekonomin samt isolerar bra mot vibrationer när bilen går på tomgång. Vi har tänkt på allt.