Föregående
  • ADAM Jam
Nästa
Från ca
SEK 137 900,-
inkl. moms

Prislista
Se www.opeladam.se för mer omfattande prisinfo.

Opel ADAM - Press Comments

Opel vinner Red Dot Award för kommunikationsdesign

Trendiga Opel ADAM är småbilen med oslagbar anpassning och även en riktig stjärna när det gäller kommunikationen. Med sitt Siri Eyes Free-röststyrda infotainmentsystem IntelliLink har ADAM bäst anslutningsmöjligheter av alla småbilar på marknaden. Ett utmärkt komplement till detta är konfigurationsappen för iPad kallad ADAM&YOU.

Läs artikel

Mobiltelefon via Bluetooth® i bilen

Vill du använda din mobiltelefon i bilen, men ändå köra säkert? Här kan du läsa mer om hur du kopplar din telefon till bilen för att kunna ta samtal utan att släppa ratten, streama musik och mycket mer.

Mobiltelefon kompatibilitet

OPEL ADAM.

Njut av en egen stadsbil.

Opel ADAM påminner inte om något annat. Det handlar inte bara om det djärva uttrycket och de sprudlande färgerna, utan också om hur mycket du kan påverka bilens design. Med ADAM är det lätt att hamna i blickfånget. Kasta dig in i händelsernas centrum med ADAM JAM, ADAM GLAM eller ADAM SLAM, eller låt dig inspireras av den dynamiska sportigheten hos högeffektiva nya ADAM S.

 

Ge uttryck för din personlighet och far fram över gatorna med ADAM.

 

  • Fräsch och slående design
  • Ha full kontroll med allt-i-ett-multimediasystemet IntelliLink
  • I den sköna och smakfulla interiören är det lätt att koppla av
  • Luta dig tillbaka och njut av en säker åktur
  • Kul och enkel körning

Enlarge

Fantastiska fyran

Pulshöjande, rykande heta nya ADAM S fulländar den uppmärksammade serien som grundlades av ADAM JAM, ADAM GLAM och ADAM SLAM. Alla har de samma djärva tvåfärgade utföranden och iögonfallande design. Samtliga har interiörer som lever upp till exteriörens löften. Hos ADAM möter gatusmart design maximala anpassningsmöjligheter – så ge dig in i leken och skapa nya trender.


Enlarge

Skräddarsy din ADAM

ADAM står för fräsch individualitet och modern design, men det är din personlighet som ger den här stadsbilen verkligt liv. Listan med anpassningsmöjligheter är närmast oändlig och du väljer i stort sett själv hur du vill ha din ADAM.
Enlarge

Lyssna på musik och ha full kontroll

Kolla in det unika multimediasystemet IntelliLink, med smarttelefonanslutning för såväl Android som iOS beroende på vad du använder. Den anpassade färgskärmen på sju tum ger åtkomst till en värld av musik, videofilmer, foton och kartor på instrumentbrädan i ADAM. ADAM integrerar även Siri Eyes Free genom din iPhone, din personliga assistent, för att utföra kommandon eller svara på dina frågor.


Enlarge

Varva ned

Att parkera behöver inte vara tråkigt. Den här fräscha stadsbilen inte bara hittar en lämplig parkeringsplats, utan styr också in i den. Hur smidigt som helst, men det är inte allt: om du trycker på City-knappen förstärks servostyrningen för smidig parkering och manövrering i stadstrafik.


Enlarge

Körning blev precis roligare

När det gäller ADAM handlar det inte bara om utseendet. Den här stadsbilen för stadskörning har de rätta funktionerna för att passa in en värld av modern teknik – parkeringshjälp, smidig styrning och komplett klimatkontroll är bara några av finesserna.


Enlarge

Kör med självkänsla

Nya ADAM S tillför en ny 1.4 Turbo ECOTEC®-motor till serien. Med dess 110 kW (150 hk) och massiva 220 Nm vridmoment kan du känna marken gunga, men om du vill ha mer sparsam kraft finns det andra radikala alternativ. De två trecylindriga 1.0 Turbo ECOTEC®-motorerna pumpar ut imponerande 170 Nm vridmoment och ger 66 kW (90 hk) eller 85 kW (115 hk) fartfylld men skonsam körglädje. Samtliga drivs genom Opels enastående nya sexväxlade växellåda.


Activate social sharing now!

Test text social sharing switch message

x