Opel Cascada – tillbehör
Opel Cascada– vi rekommenderar

Provkörning

En provkörning säger mer än tusen bilder – klicka här för att uppleva verkligheten.

Boka en provkörning

TILLBEHÖR FÖR OPEL CASCADAS.

Cascada har klass, komfort och mångsidighet som överträffar förväntningarna – och Opel har ett omfattande sortiment med extrautrustning som hjälper dig anpassa bilen efter just dina behov. Med några väl valda högkvalitativa tillbehör blir Cascada mer allsidig än någonsin.

Enlarge

Säkerhet och skydd

Kör säkrare och se bättre ut. Från stänkskydd och dimljus hela vägen till larmsystem, säkerhetsprodukter och barnstolar – här finns allt som behövs för att hålla hela familjen säker, och hålla din Opel lika snygg som när den var ny.


Enlarge

Komfort och skötsel

Känn dig som hemma! Med tanke på all tid vi tillbringar i bilen är den ofta som ett andra hem. Här finns allt du behöver för att hålla din Opel snygg och komfortabel, på insidan såväl som på utsidan, från golvmattor till smarta lastsystem och mycket, mycket mer.


Enlarge

Transport och lasthållarsystem

Opel gör det så mycket lättare att ta med allt du behöver. Våra mångsidiga transport och lastsystem är perfekta hjälpmedel när du reser eller utövar sport. Vi har både originalprodukter framtagna av Opel och produkter från vår samarbetspartner Thule, marknadsledaren inom lastsystem.


Enlarge

Infotainment

Opels infotainmentsystem presterar verkligen och gör färden ännu trivsammare. Förbli uppkopplad med ett brett urval av mobilhållare och Bluetooth-handsfreesatser, navigeringssystem, kartuppdateringar och olika multimediaanslutningar som en hållare för surfplattan.


Enlarge

Stylingprodukter och OPC Line

Redo att sticka ut från mängden? Då har du kommit rätt. Vi har ett fantastiskt utbud av stylingprodukter som tillför din Opel det där lilla extra. OPC Line erbjuder exklusivt utseende, sofistikerad teknik och hisnande prestanda. Skapa en bil som knappast passerar obemärkt.


Enlarge

Fälgar

Gör din Opel mer personlig med nya fälgar. Vad du än gillar har Opel ett bra utbud av originalfälgar i lättmetall så att du kan sätta din egen prägel på bilen – och givetvis håller Opels snygga originaltillbehör toppkvalitet.

Activate social sharing now!

Test text social sharing switch message

x