Opel Cascada – komfort och Infotainment
Opel Cascada– vi rekommenderar

Provkörning

En provkörning säger mer än tusen bilder – klicka här för att uppleva verkligheten.

Boka en provkörning

SKÄM BORT DIG MED GOD UNDERHÅLLNING OCH KOMFORT.

När det gäller komfort är det detaljerna som gör skillnaden. I Opel Cascada gör nivåerna av komfort och bekvämlighet inte bara ett imponerande intryck, utan lever också upp till alla förväntningar. Från de ventilerade stolarna till toppmodern navigering, ljud och anslutbarhet – här kan du skapa din egen perfekta stämning och miljö.

Enlarge

Bältesbetjänt

Opel Cascadas långa dörrar gör det särskilt smidigt för baksätespassagerarna att ta sig in och ut, men innebär också att de måste sträcka sig längre efter bältena. Därför har Opel Cascada en elektrisk bältesbetjänt som skjuter fram spännet till ett lättåtkomligt läge.

 

Den sitter i axelhöjd bakom dörrarna och aktiveras automatiskt när dörren stängs och tändningen slås på. När bältet spänts fast skjuts den automatiskt tillbaka igen.


Enlarge

Elmanövrerat Easy Entry

En annan högklassig funktion är det elmanövrerade Easy Entry-systemet för baksätena. Det aktiveras med mikrobrytare, så inga knappar eller spännen behövs. Funktionen aktiveras av att stolsryggen flyttas framåt och stolen skjuts då fram i dubbel normal justeringshastighet, och återgår lika effektivt till ursprungsläget när stolsryggen flyttas bakåt.


Enlarge

Ergonomiska AGR-sportstolar i framsätet

Sportstolarna certifierade av det tyska ryggspecialistförbundet AGR (Aktion Gesunder Rücken e.V.) har en mängd inställningsmöjligheter, inklusive ländryggsstöd och justerbara stolsdynor, så att du kan finjustera körställningen så att den passar just dina komfortkrav perfekt.

 

Genom att välja till elmanövrering och skinnklädsel till stolarna ökar bekvämligheten markant. Om du väljer stolsventilation med tre hastigheter i kombination med skinnklädsel får du ypperlig lyx – inte minst i varmt och kvavt väder. Omkopplaren är smidigt placerad på stolsramen och kylningen går på nolltid.


Enlarge

Klimatalternativ

Direkt eller indirekt solljus kan göra skinn obehagligt varmt. Därför är fint skinn som reflekterar värme och därmed sänker värmealstringen ett bra alternativ. Tillvalet finns för Opel Cascada med svart skinn och kan sänka yttemperaturen med upp till 30 grader i direkt eller indirekt solljus.

 

Med den elektroniska klimatkontrollen kan båda frampassagerarna ställa in varsin idealtemperatur. Sensorer ser sedan till att temperaturen hålls.

 

En annan funktion som inte kräver någon närmare förklaring är rattvärmen. Den skapar inte bara en behagligt ombonad känsla kalla morgonar, utan kan även göra det angenämare att köra med suffletten nere på kvällen eller natten.


Enlarge

Opel OnStar

Opel OnStar är ett nytt unikt system som kopplar dig till en personlig rådgivare varje gång – Dygnet runt, året om har du tillgång till en värld av innovationer, med allt från fordonsdiagnostik till smartphonefunktioner med integrerat WiFi1. Opel OnStar ger dig även en trygghet: Om du skulle råka ut för en olycka ringer OnStar upp en rådgivare och kallar på hjälp. Den här unika tjänsten har du tillgång till i stora delar av Europa.

 

 

Opel OnStar - your personal connectivity and service assistant.

 

1OnStars tjänster kräver aktivering och är beroende av mobilnät och GPS-täckning. Wi-Fi uppkopplingen kommer inte att vara tillgänglig i Sverige vid lansering, men kommer i framtiden. Tilläggsavgifter förekommer efter ditt provabonnemang på ett år. De OnStar abonnemangspaket som finns tillgänliga kan skilja sig från de tjänster som ingår i den kostnadsfria provpaket. Se mer i användarvillkor för OnStar.

Enlarge

Infotainmentsystem

Oavsett vilken musik du gillar eller vart du än ska har Opel Cascada rätt infotainmentpaket åt dig. Kristallklar navigering som tar dig till sevärdheter och intressanta platser, eller fantastiskt ljud med direktuppspelning, är redo och väntar på dig.

 

Navi 950 IntelliLink

Det klassledande navigationssystemet ger dig alla fördelarna med IntelliLink-teknik och smartphone-integration samt navigation med fågelperspektiv i 3D och röstigenkänning för målinmatning. Kartprogrammet lagras internt för snabb åtkomst och kan uppdateras via USB när som helst. För anslutning till din mobiltelefon finns även Bluetooth®.

 

Navi 650

Navi 650 innehåller samma grundfunktioner. Bluetooth för hands-free telefon och ljudstreaming är också inkluderat.

Activate social sharing now!

Test text social sharing switch message

x