Opel Combo Tour - Design
Opel Combo Tour - Vi rekommenderar

Provkörning

En provkörning säger mer än tusen bilder – klicka här för att uppleva verkligheten.

Boka en provkörning

PRAKTISK, MÅNGSIDIG OCH INBJUDANDE.

Fantastisk design och tankeväckande stil gör Opel Combo Tour till familjens bästa vän eller en hjälpreda i arbetet.

Enlarge

Exteriördesign

Opel Combo Tours funktionella och smarta exteriördesign speglar dess väsen som en arbetsduglig, mångsidig och klassledande bil. De skulpturala hjulhusen och den nedre delen av stötfångarna understryker kraftfullheten.

Vindrutans låga profil tillsammans med huvens låga linje ger föraren utmärkt sikt. De generösa vidvinkelbackspeglarna med extra körriktningsvisare och den lågt sittande bakrutan ger också enastående sikt bakåt.

 

Strålkastarna i klart glas med halvljus för körning dagtid är både snygga och effektiva. Bakljusen är högt placerade för att inte skadas och de främre dimljusen sitter extra djupt för bästa skydd. De rejäla stötfångarna är lika tåliga och praktiska som de ser ut.


Enlarge

Interiördesign

Komforten för föraren och passagerarna var en stor prioritet i Opel Combo Tour. Instrumentbrädan är överskådlig och ergonomisk, ratten är justerbar på både höjden och avståndet, och alla reglage är nära till hands.

 

Omsorg har även ägnats åt att skapa en miljö som inte bara är ergonomisk, utan som också känns gedigen och tillfredsställande att använda. Den höga kvaliteten och exaktheten är kännbar i reglagen på rattaxeln, i växelspaken och servostyrningen. Förvarings- och bekvämlighetsfunktionerna är utformade för maximal komfort. De tvåfärgade interiöralternativen som omfattar instrumentbrädan, stolarna med mera bidrar också till känslan av snäppet högre kvalitet.

Activate social sharing now!

Test text social sharing switch message

x