Opel Combo Tour - Komfort och säkerhet
Opel Combo Tour - Vi rekommenderar

Provkörning

En provkörning säger mer än tusen bilder – klicka här för att uppleva verkligheten.

Boka en provkörning

KOMFORT SOM SKYDDAR.

Du vill att din familj ska ha det så bra som möjligt och vi vill att du ska ha det så bra som möjligt, så kolla in all komfort- och säkerhetsutrustning som placerar Opel Combo Tour i den absoluta framkanten.

Standardutrustning

I standardutrustningen för föraren ingår servostyrning med ratt inställbar på höjden och avståndet, elmanövrerade fönsterhissar fram, centrallås och färddator samt två stora skjutdörrar för smidig åtkomst till baksätet.


Enlarge

Sköna stolar

I framsätet kan både föraren och passageraren sjunka ned i skålade stolar med bra stöd, stolarna är inställbara i sex riktningar (fram/bak, lutning, upp/ned) med stolsvärme, svankstöd och armstöd (armstöd endast för föraren).

 

I Combi & Tour finns en bekväm tresitssoffa med säkerhetsbälten, nackstöd och delning 60:40 samt en funktion för att fälla ned och vika ihop sätena för smidig genomlastning eller åtkomst till lastutrymmet.

 

För större familjer, eller den vanliga skjutsningen till fritidsaktiviteter, finns en borttagbar tredje rad med två extra säten som gör Opel Combo Tour till en fullfjädrad sjusitsare.


Enlarge

Rent och snyggt

Utmärkt förvaring är en viktig ingrediens i Opel Combo. Rymliga dörrfickor, förvaring i instrumentbrädan, ett handskfack som rymmer en bärbar dator och praktisk förvaring i taket såväl som ett praktiskt bagageutrymme är alltsammans standard.

 

En hård pakethylla med justerbar höjd och 70 kg lastförmåga ger Opel Combo Tour Cosmo ännu bättre förvaringspotential. Standard för Cosmo, tillval för Enjoy.


Enlarge

Infotainment med valmöjligheter

För att kunna hålla kontakten, hålla sig upp- daterad och förstås hålla tristessen borta finns ett omfattande infotainmentutbud. Som standard finns en CD/MP3/RDS radio på 4x20 W med sex högtalare och takantenn. Säkerheten och bekvämligheten med handsfree och rattkontroller är dessutom valbara:

 

  • Radio CD50 Multimedia med radiokontroller i ratten och Bluetooth® med USB/Aux ingång gör din Bluetooth telefon handsfree.
  • RDS radio med MP3-läsare och 4x20 W, Bluetooth®, aux-in och USB
  • En riktig tillgång i såväl arbetet som på fritiden är TomTom-baserad navigering

Enlarge

Alltid lika fräsch

Generöst tilltagna värme- och ventilationsöppningar maximerar komforten i bilen. Självklart kan du uppgradera den manuell luftkonditionering med en elektronisk klimatkontroll.


Enlarge

Äkta läder

Ännu en lyxig finess är att välja till läderklädd ratt och växelspaksknopp. (Växelspaksknopp i läder endast till manuella växellådor).


Enlarge

Tar hand om alla

Opel Combo Tour har en styv säkerhetsbur som skyddar hela familjen oavsett sittplats. Krockkuddar och sidokrockkuddar i framsätet är naturligtvis standard. När det gäller den aktiva säkerheten är avancerad ESP® med hjälpstart i uppförsbacke för stressfri manövrering i branta backar standard.

 


Övervakningssystem för däcktryck

Däcktrycksövervakningen, som ingår som standard, innebär att du inte behöver stanna för att kontrollera däcktrycken. Om något av däcktrycken börjar sjunka tänds en varningslampa och beroende på modellen så visas det exakta trycket för respektive däck.

Activate social sharing now!

Test text social sharing switch message

x