Föregående
Nästa
Föregående
Nästa

OPEL COMBO TOUR.

Upptäck vår rymliga 7-sitsiga familjebil.

Utrymme och mångsidighet är två utmärkande fördelar med Opel Combo Tour. Ta en titt på insidan och du ser det perfekta sättet att ordna för familjen, fritiden, sporter eller semestrar på – eller kanske en smidig lösning för att kombinera arbetet med alltsammans utan att kompromissa med förarmiljön.

 

Combo Tour finns även som 5-sitsig transportbil, Opel Combo Combi. Här är familjebilen som är flexibelt rymlig utan att drabba miljön eller kosta skjortan. Kolla in varför:

 

• Praktisk, rymlig design

• Komfortabel, bekväm och säker

• Klassledande säten och lastutrymme

• Enastående ekonomi och prestanda

Opel Sverige - Tre års garanti

Enlarge

En lysande kombination

Kapacitet, mångsidighet, tålighet och funktionell elegans harmoniserar i Opel Combo Tours briljanta utformning.


Enlarge

I absolut toppform

Opel Combo Tour skyddar och tar hand om dig, dina passagerare och allt du tar med dig på färden. Dessutom kan du lägga till all komfort du någonsin kan önska dig.


Enlarge

Gör livet lättare

Lätt att kliva in i och att lasta, upp till sju säten, smidig att konfigurera och gott om praktiska lösningar – Opel Combo Tour erbjuder verklig valfrihet i fråga om funktionalitet och utrustning. Med de vik- och fällbara sätena på andra raden och de borttagbara sätena på tredje raden i sjusitsaren kan lastutrymmet ökas stegvis från 800 till 3 200 liter.


Enlarge

Kör längre, spara mer

Minimal bränsleförbrukning, långa serviceintervall och garanterat rostskydd håller ned driftkostnaderna för Opel Combo Tour och skonar familjens ekonomi.Activate social sharing now!

Test text social sharing switch message

x