Föregående
 • INSIGNIA KOMBIKUPÉ

  DEN HÖGTEKNOLOGISKA
  KOMBIKUPÉN

Nästa
Föregående
 • Opel, Insignia Hatchback, design, exteriör, front

  FULLÄNDADE FORMER.

  Insignias sköna aerodynamiska former sänker bränslekostnaderna och bidrar till att göra den behagligt tyst på insidan. Denna femdörrars halvkombi är ett strömlinjeformat designmästerverk. Här möts skulptural design med tysk precision.

 • Opel, Insignia Hatchback, design, interiör, AGR

  KLIV IN OCH KOPPLA AV.

  Njut av en rymlig premiuminteriör med kvalitetsmaterial. Välj sedan till ergonomiska AGR1-sportstolar med flera inställningsmöjligheter i framsätet och du färdas i business class.


  1Aktion Gesunder Rücken e.V.

 • Opel, Insignia Hatchback, design, fälgar

  FÄLGAR.

  Anpassa din Insignia med en rad lättmetallfälgar. Storlekar från 17"-20" matchar perfekt och framhäver de sportiga linjerna hos Insignia.

 • Opel, Insignia Hatchback, design, OPC Line Sport Pack

  OPC LINE SPORTPAKET.

  ÖKA PULSEN YTTERLIGARE. Få ett sportigare utseende till din Insignia genom att addera OPC Line-paketet. Racing-inspirerade och exklusiva detaljer från Opel Performance Center.

Nästa
Föregående
 • EXTERIÖR

 • INTERIÖR

 • FÄLGAR

 • OPC LINE

Nästa
Föregående
 • Opel, Insignia Hatchback, teknik, anpassningsbar farthållare

  HÅLL SÄKERT AVSTÅND.

  Opels anpassningsbara farthållare gör körningen betydligt mer avkopplande, inte minst i långsam stadstrafik. Med dess hjälp håller bilen ett säkert avstånd till fordonet framför.

 • Opel, Insignia Hatchback, teknik, hjälpsystem för föraren

  SÄTTER SÄKERHETEN I FOKUS.

  Aktiva säkerhetssystem i Insignia som döda-vinkeln-varning, filbytesvarning och varning vid körfältsavfart gör körningen avsevärt säkrare.

 • Opel, Insignia Hatchback, teknik, Opel Eye

  ALLSIDIG SÄKERHET.

  Kamerasystemet Opel Eye uppmärksammar dig för eventuella faror på vägen.

  Vägskyltsavläsaren läser av trafikskyltar, sparar och visar aktuell hastighet på vägen du kör.

  Avståndsindikatorn visar konstant avståndet till nästa bil i instrumenteringen för att hålla ett säkert avstånd.

  Anti-kollisionsvarnaren utlöser automatiskt visuella och hörbara varningar när du kommer för nära långsamt framförvarande rörliga fordon. Den innehåller nödbromsning som automatiskt bromsar försiktigt - och gör dem mer känsliga om du måste bromsa hårt själv.

 • Opel, Insignia Hatchback, teknik, kurvbelysning med AFL+

  ÖVERLÄGSEN SIKT OCH SÄKERHET.

  Optimal sikt i mörker. AFL+ justerar Bi-Xenonstrålkastarna beroende på körförhållandena.

Nästa
Föregående
 • ANPASSNINGSBAR FARTHÅLLARE

 • HJÄLPSYSTEM FÖR FÖRAREN

 • OPEL EYE

 • KURVBELYSNING MED AFL+

Nästa
Föregående
 • Opel, Insignia Hatchback, köreffektivitet, motorer

  VAL AV KRAFT.

  Utforska vårt utbud av kraftfulla, tillförlitliga och effektiva motorer. Insignia finns nu med nya Whisper Diesels: minimalt med buller och utsläpp, maximalt med reaktionssnabbhet och vridmoment.

 • Opel, Insignia Hatchback, köreffektivitet, växellådor

  VÄXLA UPP!

  Valet är ditt. Manuell eller automatisk växellåda. Effektiva sexväxlade växellådor är standard för alla manuella och automatiska växellådor i utbudet.

 • Opel, Insignia Hatchback, köreffektivitet, flexibel fyrhjulsdrift

  FLEXIBEL FYHJULSDRIFT.

  Insignias flexibla fyrhjulsdrift1 distribuerar motorns vridmoment mellan fram- och bakaxlarna samt vänster och höger bakhjul. Det ger maximalt fäste och stabilitet, och inte minst enastående köregenskaper.

   

  1Tillval. Std för Country Tourer

 • Opel, Insignia Hatchback, köreffektivitet, Flexride

  VÄLJ SPORT. SKRUVA UPP GLÄDJEN.

  Med FlexRide-omkopplaren kan du förändra köregenskaperna hos din Insignia så att de passar din sinnesstämning. Med FlexRide blir helt enkelt körningen lite roligare.

 • Opel, Insignia Hatchback, köreffektivitet, Start/stop

  SKONA MILJÖN.

  Start/stopp-system, aktivt luftspjäll, kväveoxidminskande BlueInjection-motorer och ecoFLEX-teknik säkerställer maximal bränsle- och kostnadseffektivitet.

Nästa
Föregående
 • MOTORER

 • VÄXELLÅDOR

 • FLEXIBEL FYRHJULSDRIFT

 • FLEXRIDE-SYSTEM

 • GRÖN TEKNIK

Nästa
Föregående
 • Opel, Insignia Hatchback, anslutningsmöjligheter, OnStar

  DIN PERSONLIGA ANSLUTNINGS- OCH SERVICEASSISTENT.

  Opel OnStar ger en oslagbar känsla av trygghet, dygnet runt alla veckans dagar. Du kommer åt våra unika tjänster med en knapptryckning, praktiskt taget var som helst i Europa.

 • Opel, Insignia Hatchback, anslutningsmöjligheter, Bose Sound System

  PREMIUMLJUD.

  Omge dig med mäktigt premiumljud. Med den påkostade Bose®-ljudanläggningen kan du spela din musik på ditt sätt. Det valbara systemet med åtta högtalare ger ljud i världsklass.

 • Opel, Insignia Hatchback, anslutningsmöjligheter, förardisplay

  ANPASSAD INFORMATION FÖR FÖRAREN.

  Du kan välja mellan olika teman i förarcentret som är designat för att sömlöst synka nästa generations infotainment.

Nästa
Föregående
 • OnStar

 • NAVIGATION

 • RADIO

 • BOSE®-LJUDANLÄGGNING

 • FÖRARDISPLAY

Nästa

TILLBEHÖR – SKRÄDDARSYDDA FÖR DIG

Med Opels originaltillbehör kan du skapa ett eget uttryck och få ut så mycket som möjligt av bilen.
De är alla framtagna och testade för din Opel.

Bilderna kan skilja sig mot produkterna som finns för försäljning.

Activate social sharing now!

Test text social sharing switch message

x
Close

Insignias flexibla fyrhjulsdrift1 distribuerar motorns vridmoment mellan fram- och bakaxlarna samt vänster och höger bakhjul. Det ger maximalt fäste och stabilitet, och inte minst enastående köregenskaper.

 

1 Fyrhjulsdrift är endast valbart med utvalda motorer.

Close

Vi har stort utbud av diesel och bensinbilar. Utbudet av avancerade dieselmotorer möter alla önskemål från 100 kW (136 hk) till 125 kW (170 hk). Vår nya 1.6 CDTI motor är så tyst men ändå kraftfull att vi kallar dem viskande dieslar. 1.6 CDTI är ett umätrkt exempel på lågt CO2 utsläpp (104-134g/km).
Vi introducerar också en helt ny generation av bensinmotorer. Euro 6 kompatibla 1.6 och 2.0 Turbo ECOTEC® Direct Injection motorer som erbjuder 170 hk eller 125 (kW) 250 hk (184kW) och har ett vridmoment på mellan 260 Nm och 400 Nm.

 

I enlighet med EG-förordningar 715/2007 och 692/2008 (i respektive tillämpliga versioner).

Close

Döda-vinkeln-varning
Om ett fordon hamnar i döda vinkeln på någon av Insignias sidor blinkar en varningsikon i sidospegeln.

 

Filbytesvarning
En radar detekterar och varnar för snabbt annalkande fordon upp till 70 meter bakom dig. En varningslampa blinkar om du lägger i blinkersen.

 

Varning vid körfältsavfart
Om du oavsiktligt håller på att lämna körfältet aktiveras en ikon i instrumentpanelen samtidigt som en ljudsignal hörs.

Close

Den anpassningsbara farthållaren i Insignia gör det lättare och säkrare att köra i tung trafik. När den aktiverats genom att en hastighet och ett avstånd ställts in, så gasar och bromsar systemet automatiskt åt dig. En radarsensor övervakar avståndet till fordonet framför och håller automatiskt det avstånd du ställer in genom att justera Insignias hastighet. Med automatlåda kan den anpassningsbara farthållaren till och med stoppa bilen helt.

Close

Sensorer samlar in data om ljus- och väderförhållanden, bilens hastighet, framförvarande bilar, bakomvarande bilar samt rattvinkel. AFL+ justerar sedan ljuskäglans styrka, vinkel och fördelning för optimal sikt. AFL+ har åtta strålkastarinställningar utifrån trafiksituation och yttre omständigheter. Helljusautomatiken bländar beskymmersfritt av vid möte med annan bil.

Close

Opel Eye-kamerasystemet uppmärksammar dig på eventuella faror på vägen.

 

Igenkänningen av trafikskyltar läser, registrerar och visar hastighetsbegränsningar och andra hastighetsrelevanta trafikskyltar.

 

Indikeringen av framförvarande fordon visar hela tiden avståndet till bilen framför på instrumentpanelen, så att det blir lättare att hålla ett säkert avstånd.

 

Frontalkrocksvarningen utlöser automatiskt visuella och ljudliga varningar när du närmar dig långsammare fordon för snabbt i hastigheter över gångtempo. Den har dessutom en nödbromsningsfunktion som automatiskt lägger i bromsen.

Close

FlexRide1 justerar dämpningen automatiskt och i realtid för bästa väghållning. FlexRide påverkar även gaspedalen, antisladdsystemet och styrningen. I förekommande fall påverkas dessutom fyrhjulsdriften och automatlådan för en ännu mer levande körupplevelse.

 

Du kan när du vill välja mellan tre olika körlägen:

 • Sport för reaktionssnabbare körning
 • Tour för mer tillbakalutad körning
 • Standard för optimal bränsleekonomi och normal körning

 

1Tillval. Std för Country Tourer

Close

Sport är ett sinnestillstånd. Med de olika paketen och komponenterna från OPC kan du anpassa din Opel Insignia precis som du vill ha den. Inga kompromisser, maximal potential.

OPC LINE EXTERIÖRT SPORTPAKET inkluderar synligt kromat, ändrör, yttre kjolpaket, spoiler och OPC Line emblem.

Close

Insignias multimediatillval eliminerar barriärerna mellan bil, förare och digitalt innehåll. Med Navi 900 IntelliLink-navigeringssystemet får du smidig åtkomst till digitalt innehåll på en rejäl 8-tums färgpekskärm i mittkonsolen. På den kan du spela upp videofilmer från externa enheter via USB och direktuppspela ljud från Bluetooth®-kompatibla bärbara enheter.

 

Apple CarPlay1 gör det möjligt att smidigt använda iPhone-funktioner via bilens display medan du kör. På så vis kan du ringa samtal, skicka och ta emot meddelanden samt lyssna på musik via pekskärmen eller genom röststyrning via Siri. Android Auto2-kompatibilitet med liknande funktioner kommer under 2016.

 

1 Apple CarPlay och Apple är varumärken som tillhör Apple Inc., registrerade i USA och andra länder.
2 Android är ett varumärke som tillhör Google Inc.

Close

R400 Color har fler funktioner, inklusive 4,2 tums färgskärm, rattkontroller och Bluetooth®-anslutning, vilket möjliggör handsfreesamtal med röstigenkänning från din anslutna smarttelefon och direktuppspelning av ljud utan kablar. CD-spelare kan väljas till.

Close

Njut av material som andas premium och kvalité. Förarplatsen är utformad där allt är på sin plats. Den valbara 8" skärmen med touch funktion gör att uppkopplingen aldrig varit enklare. Det stora utbudet av tillval gör din bilfärd avslappnad.

 

1Aktion Gesunder Rücken e.V.

Close

Insignia halvkombi är smäcker och vackert balanserad och kombinerar de muskulösa formerna hos Opels prisbelönta skulpturala design med en aerodynamisk dragkoefficient på bara 0,25. Det breda uttrycket bidrar till att maximera stabiliteten och väghållningen.

Close

Start/stopp-systemet minskar utsläppen till noll när du stannar bilen vid trafikljus och startas när kopplingen trycks ned. Så det blir inga avgaser vid trafikljus. Det aktiva luftspjället i grillen förbättrar bränsleeffektiviteten ännu mer. När behovet av kylluft är som minst stängs den främre öppningen automatiskt. BlueInjection-tekniken minskar utsläppen av kväveoxid under körning.

 

Bränsleförbrukning i l/100 km: stadskörning 4,7-11,5, landsvägskörning 3,5-6,6, blandad körning 3,9-8,4: CO2-utsläpp i g/km: blandad körning 104-197g. I enlighet med EG-förordningar 715/2007 och 692/2008 (i respektive tillämpliga versioner).

Close

Automatische Unfallhilfe. Kommt es zu einem Unfall, wird ein geschulter OnStar Mitarbeiter automatisch informiert.

WLAN Hotspot. Genießen Sie auch während der Fahrt eine schnelle und stabile Internetverbindung für bis zu sieben Mobilgeräte.

Smartphone-Funktion. Die Türen Ihres Autos aus der Ferne öffnen und schließen oder von jedem Ort, zu jeder Zeit den Öl- oder Kraftstoffstand überprüfen – dank Smartphone-App haben Sie alles im Griff.

Diebstahl-Notfallservice. OnStar hilft Ihnen dabei, Ihr Auto wiederzufinden, und verhindert bei ausgeschalteter Zündung die Weiterfahrt.

Fahrzeug-Diagnose. Per Fern-Diagnose prüft OnStar die wichtigsten Fahrzeugsysteme. Damit Sie jederzeit wissen, was Sache ist.

Automatische Zieleingabe. Ihre Route hat sich geändert? OnStar speist den gewünschten Zielort direkt in Ihr Navigationssystem ein.

 

Opel OnStar ist kostenlos im ersten Jahr.

 

Mehr Informationen finden Sie unter www.opel.xxx/onstar

Close

Med 4,2-tums färgdisplay får du information, till exempel bränsleförbrukning, färdinformation och hjälpsystem. som visar all basskärmens information samt har en startskärm för fordonsfunktioner, ljud, telefon, navigering och fordonsinställningar. Allt kan styras smidigt via rattkontrollerna.


Med den valbara högupplösta skärmen1 på 8 tum får du direkt kontroll över all information och kommunikation. Du kan växla displayen från Tour-läge (digital hastighetsmätare och mindre fordonsinformation, mer media) till Sport-läge (klassiska analoga instrument och mer information om fordonssystem).

 

1Standard för Business och Country Tourer