Föregående
Nästa
Från ca
SEK 249 900,-*
inkl. moms

Mobiltelefon via Bluetooth® i bilen

Vill du använda din mobiltelefon i bilen, men ändå köra säkert? Här kan du läsa mer om hur du kopplar din telefon till bilen för att kunna ta samtal utan att släppa ratten, streama musik och mycket mer.

Mobiltelefon kompatibilitet
Nya Opel Insignia kombikupé – priser

Varför vinner Opel så många priser? Läs mer här.

Läs mer om Opels priser och utmärkelser

OPEL INSIGNIA.

Den högteknologiska kombikupén.

I Opel Insignia kombineras sportig elegans med praktiska fem dörrar. Genom sin toppmoderna teknik tillför den även dynamiska prestanda till den enastående flexibla interiören. Utomordentligt miljövänliga ecoFLEX-motorer hjälper dig att värna om miljön, medan premiumkvaliteten hjälper dig att måna om din investering. Kolla in vad som gör den så speciell.

 

  • Toppmodern design
  • Utmärkt komfort
  • En mängd förarhjälpmedel
  • Avancerat gränssnitt människa-maskin
  • Imponerande köregenskaper
  • Överlägsen säkerhet

Enlarge

Inspirerande, sofistikerad och raffinerad

Snygg, kul att köra och oerhört praktisk – Insignia gör underverk för såväl företaget eller familjen som dina fritidsintressen.


Enlarge

Elegant komfort på djupet

Svepande kurvor och behagliga material matchat med ergonomi som ser till att allt sitter på rätt plats. Välkommen in i Insignia kombikupé där du alltid sitter i första klass.


Enlarge

Assistans i 360 grader

Kontrollen är livsviktig. Oavsett var och när en nödsituation uppstår är nya Insignia väl rustad att ta sig igenom den. Utforska teknik som skyddar, ökar komforten och stärker dynamiken.


Enlarge

Information för dig

Avancerad teknik som arbetar med och för dig, tydligt visad, smidig att komma åt och enkel att använda – Opel Insignia kombikupé har ett perfekt gränssnitt (ett så kallat HMI - Human Machine Interface) som ger dig utförlig information och intuitiv kontroll.


Enlarge

Kraft och kontroll

Dynamiskt sett är Insignia överlägsen sin klass. Enastående manövreringsförmåga och nya kraftfulla motorer ger tillsammans en oförglömlig körupplevelse.


Enlarge

Säkrare i ordets alla bemärkelser

Busväder med dimma, regn eller snö är en oundviklig del av livet, och därför kombinerar Insignia aktiva och passiva säkerhetssystem med betryggande hjälpsystem för föraren och enastående köregenskaper.


Opel Insignia kombikupé – nästa steg
Nästa steg

Activate social sharing now!

Test text social sharing switch message

x