Opel Meriva – design
Opel Meriva - Vi rekommenderar

Provkörning

En provkörning säger mer än tusen bilder – klicka här för att uppleva verkligheten.

Boka en provkörning

Slank på utsidan, rymlig på insidan.

Slå dig ned och känn hur sköna stolarna är. Den distinkta exteriören andas modernitet, medan interiören nästan känns som hämtad från framtiden. Det är detaljerna som gör hela skillnaden och Opel Meriva håller vad den lovar.

Enlarge

Exteriördesign

Opel Meriva är distinkt, iögonfallande och praktisk i alla avseenden. Skulpturala former och rundade kanter smälter samman till en fulländad helhet. Ett brett uttryck, självsäkra linjer och generöst dimensionerade rutor ger en vink om körglädjen som väntar. En ny grill och bakre strålkastarkluster är detaljer som understryker känslan av utsökt precision.

 

Kom närmare och du märker att skönheten når djupare än bara själva ytan. Kvaliteten överraskar på ett positivt sätt, fast hela Merivas design handlar faktiskt om att tillgodose behov du knappt visste att du hade. De svepande kurvorna på både insidan och utsidan, den bekanta vingformen och de bladformade sidoelementen äger en elegans som är både attraktiv och ytterst pragmatisk.


Enlarge

Interiördesign

I Meriva befinner du dig i din egen värld. Instrumentpanelens flödande kurvor är inte bara grymt snygga, utan möjliggör även smidig styrning och strategisk förvaring. De behagliga materialen och detaljerna är ett briljant uttryck för komfort genom kvalitet.

 

Men det är bara av del av vad som gör Meriva till din egen personliga värld. De övriga elementen är den totala flexibilitet som kommer sig av superb design kombinerat med praktisk ingenjörskonst. Generös längdinställning av stolarna? Inbyggt från dag ett. Ordna om bagage- eller passagerarutrymmet? Går på ett kick.

Oavsett hur du vill ha din Meriva, så är den smidig, praktisk och oerhört bekväm.


Enlarge

Enjoy

Meriva Enjoy har en omisskännlig stil och exklusiva Skyline/Atlantis-stolar som är lika vackra att se på som de är sköna att sitta i samt sportiga valbara lättmetallfälgar på 16 tum. För ännu mer komfort gör AGR-certifierade ergonomiska sportstolar med tyg- eller läderklädsel underverk för ryggen på långfärder.

Activate social sharing now!

Test text social sharing switch message

x