Från ca
Finns som lagerbil

Mobiltelefon via Bluetooth® i bilen

Vill du använda din mobiltelefon i bilen, men ändå köra säkert? Här kan du läsa mer om hur du kopplar din telefon till bilen för att kunna ta samtal utan att släppa ratten, streama musik och mycket mer.

Mobiltelefon kompatibilitet

OPEL Meriva.

Följ inte trenderna – skapa dem.

I Opel Meriva möts utrymme och mångsidighet. Den här familjebilen är lika elegant som praktisk.

 

Se vad som gör den så fantastisk:

• Elegant, imponerande design

• Generös, klassledande komfort

• Omfattande, betryggande säkerhetsfunktioner

• Exceptionellt effektiva motorer och växellådor

• Anslutningsmöjligheter

• Alltid lika praktisk i vardagslivet


Enlarge

Ergonomi är komfort som passar dig

Ergonomi handlar om dig. Tänk på hur mycket du skonar ryggen med smidig åtkomst genom FlexDoors®, den höga körställningen med fri sikt, stolsystemet FlexSpace® och cykelhållaren FlexFix® med behagligt låg lasthöjd. Tyska AGR (Aktion Gesunder Rücken e.V.) har gjort just det, och gav sedan hela bilen sitt åtråvärda certifikat.


Enlarge

I samklang med morgondagen

Anslutningsmöjligheter innebär skillnaden mellan att veta och gissa. I Opel Meriva har du full koll på omvärlden genom toppmoderna system med navigering, USB-port och Bluetooth®-anslutning så att din smarttelefon blir ett med körupplevelsen.


Enlarge

Var inte rädd för att sticka ut

Iögonfallande men praktisk, liten men rymlig – eleganta Opel Meriva är anpassad för en modern livsstil. Den är smidig att ta sig in i och ut ur, skön att sitta i och beskåda världen genom samt enastående flexibel och praktisk. En fullträff helt enkelt.


Enlarge

Unna dig lite utrymme

Välkommen till välbefinnandet. Med behagliga material, livfulla färger, enastående förvaringslösningar och kvalitet in i minsta detalj redan i grundutförandet erbjuder Opel Meriva klassledande komfort. Och om du vill vrida upp välbefinnandet ännu ett snäpp väljer du till AGR-certifierade ergonomiska framstolar som gör underverk för ryggen.


Enlarge

Säkrare för alla

Med passiva säkerhetsfunktioner, inklusive det unika Pedal Release System (PRS), aktiva nackskydd fram, dubbla bältessträckare fram och allsidig krockkudde tar Opel Meriva väl hand om alla där inne. Med aktiva system som inkluderar låsningsfria bromsar (ABS), elektroniskt stabilitetsprogram Plus (ESP® Plus) och elektronisk bromskraftsfördelning (EBD), minimerar det risken att du någonsin kommer att behöva ta reda på hur bra de är. Meriva, säkrare för alla.

 

Toppbetyget fem stjärnor i Euro NCAP säger mycket om Opel Merivas säkerhet. Däremot säger det inget om de enskilda och unika funktionerna, som barnsäkerhetszonen när dörrarna öppnas, den avancerade kurvbelysningen (AFL) och mycket mer.


Enlarge

Minimala kostnader – maximala prestanda

Med Opel Meriva innebär minskade mått inte minskad kraft. Bensin eller diesel – Opels teknik utnyttjar kraften till max och tar vara på varje droppe bränsle.


Activate social sharing now!

Test text social sharing switch message

x