Opel Mokka – komfort och infotainment

REDO FÖR ÄVENTYR.

När det gäller komfort har Opel en enkel filosofi: det kan aldrig bli för mycket. Det innefattar inte bara kristallklart ljud och universalanslutning, utan även andra aspekter som ger välbefinnande, exempelvis en skön sittställning och bra ventilation.

Opel Mokka - Ergonomic Seats (AGR)

Ergonomiska AGR-stolar i framsätet

Det bästa sättet att undvika ryggproblem på är att ha rätt körställning. Därför kan Opel Mokka förses med ergonomiska AGR-sportstolar för endast föraren eller i hela framsätet, certifierade av det tyska ryggspecialistförbundet AGR (Aktion Gesunder Rücken e.V.). De ergonomiska AGR-sportstolarna har en mängd inställningsmöjligheter, inklusive ländryggsstöd och justerbara stolsdynor, så att du kan finjustera körställningen så att den passar just dina komfortkrav perfekt.

Den ergonomiska AGR-stolen för föraren finns med Morrocana-tygklädsel. Ergonomiska AGR-stolar för föraren och frampassageraren är standard med valbar Morrocana-läderklädsel.


Enlarge

Alltid lika fräsch

Den sensorstyrda elektroniska klimatkontrollen har två zoner och är helautomatisk. Föraren och frampassageraren ställer bara in den temperatur de föredrar och klimatkontrollen ser till att den hålls oavsett väderlek utanför.


Enlarge

Varma händer, varmt hjärta

Den lyxiga känslan av en uppvärmd ratt på en kall vinterdag måste upplevas för att förstås fullt ut. Tänk på det nästa gång du greppar en iskall ratt och föreställ dig skillnaden. (Standard)


Enlarge

Släpp in ljuset

Om du vill att frisk luft och uppiggande solsken ska ingå i din vardag med Mokka är det elmanövrerade soltaket ett självklart val. Enkelt och bekvämt.


Enlarge

Välj bort kylan

Effektiva Quickheat är en annan lösning som tar udden av kalla vintermorgnar. Uppvärmningen snabbas upp och vindrutan avfrostas så att du kan börja färden i behaglig värme. (Standard för diesel)


Enlarge

Fräschare ljud

CD 450 har dubbeltuner för perfekt mottagning av trafikmeddelanden, 4 × 20 W, sex premiumhögtalare samt Graphic Info-display för inställning av den integrerade dynamiska ljudprocessorn. Aux-ingång för externa ljudenheter finns. (Standard)


Enlarge

Koppla upp dig mot världen

CD 450 har Bluetooth® för anslutning av mobiltelefon, direktuppspelning av ljud och USB-port för mobila enheter som standard.


Enlarge

Snabb och exakt

Det klassledande navigationssystemet Navi 950 Europe IntelliLink har en 7˝ färgskärm med fågelperspektiv i 3D och rattkontroller. Navigeringsprogrammet har kartor för mer än 30 europeiska länder och en omfattande reseguide med bilder lagras i det interna minnet för snabb åtkomst. Du kan ansluta externa enheter via USB-ingång, AUX-ingång eller Bluetooth. Med IntelliLink-tekniken integreras din smartphone i infotainment-systemet på ett otroligt smidigt sätt.

Activate social sharing now!

Test text social sharing switch message

x