Föregående
  • Opel Mokka
Nästa
Föregående
Nästa
Från ca
Finns som lagerbil

Mobiltelefon via Bluetooth® i bilen

Vill du använda din mobiltelefon i bilen, men ändå köra säkert? Här kan du läsa mer om hur du kopplar din telefon till bilen för att kunna ta samtal utan att släppa ratten, streama musik och mycket mer.

Mobiltelefon kompatibilitet

OPEL MOKKA.

Upptäck vår fyrhjulsdrivna SUV för alla äventyr.

Opel Mokkas mjuka kurvor och stabila uttryck ger en föraning om en ny typ av fordon: det här är en bil som är raffinerad, avancerad och som passar in överallt.

 

Redo att ta klivet ut ur det alldagliga? Mokka väntar på dig.

 

• Genomgående dynamisk design

• Mångsidigt utrymme som kan utökas

• Komfortabel och uppkopplad mot omvärlden

• Trygg och säker med gott om hjälpsystem

• Imponerande chassi, bränslesnåla motorer

Mokka - 4x4 årets bil 2013 i Tyskland, Auto Bild Allrad


Enlarge

Känn inga gränser

Med sin sofistikerade kilform, representativa uttryck och mjukt välvda linjer utlovar Opel Mokka en uppfriskande förändring. Här behövs inga pråliga utsmyckningar för att göra ett omedelbart intryck.


Enlarge

Redo att behaga

Med såväl gott om utrymme i ett kompakt format som inbyggd flexibilitet passar Opel Mokka praktiskt taget alla livsstilar. Behöver du mer utrymme? Fäll bara ned sätena. Mer förvaring? Allt är noga planerat och ordnat.


Enlarge

Kvalitet på djupet

Sann tillfredställelse tillhör livets sällsyntheter, men med den senaste generationens infotainment- och navigeringssystem i Opel Mokka blir personlig perfektion bara en fråga om val. Du får enastående ljud, fenomenal anslutbarhet och utmärkt kvalitet matchat med smidig användning.

 


Enlarge

Omgiven av säkerhet

Avancerade hjälpsystem för föraren, beprövade passiva säkerhetslösningar och smart teknik samverkar för att hålla Opel Mokka på rätt kurs och utom trubbel vart färden än bär. Resultatet är toppbetyget fem stjärnor i NCAP med överväldigande 100 procent i kategorin förarhjälpsystem.


Enlarge

Självkänsla och kontroll

Knivskarp och säker manövreringsförmåga, utomordentlig väghållning och kraftfulla men bränslesnåla motorer är Opel Mokkas främsta kännetecken. Teknologiskt nytänkande och väldokumenterad expertis kombineras effektivt för att uppnå perfekt komfort, uthållighet och integritet.
Nästa steg
Nästa steg

Activate social sharing now!

Test text social sharing switch message

x