Opel Astra OPC – komfort
Opel Astra GTC – vi rekommenderar

Provkörning

En provkörning säger mer än tusen bilder – klicka här för att uppleva verkligheten.

Boka en provkörning

ALLSIDIG BEKVÄMLIGHET.

Flera avancerade standard- och tillvalsfunktioner sätter Opel Astra OPC främst i klassen när det gäller att ta hand om föraren och passagerarna.

Enlarge

Ergonomiska AGR-sportstolar i framsätet

Oavsett hur eller hur långt du kör är säteskomforten viktig. Med en mängd inställningsmöjligheter, inklusive ländryggsstöd och justerbara stolsdynor, låter de valbara ergonomiska sportstolarna certifierade av det tyska ryggspecialistförbundet AGR (Aktion Gesunder Rücken e.V.) dig finjustera körställningen så att den passar just dina komfortkrav perfekt. Stolarna finns för endast föraren eller i hela framsätet.

Toppmodellen har läderklädsel och stolsvärme som gör att Opel Astra OPC kan klassas in i högsta lyxklass. Om du hellre föredrar det ger den tygklädda versionen dock samma ortopediska komfort.


Uppvärmda säten

Förare och främre passagerare har dessutom uppvärmning i både stolens sits och ryggstödet.


Enlarge

CD 600 IntelliLink

Genom att sömlöst integrera din smartphone med IntelliLink-tekniken i bilen och visa de viktigaste funktionerna på den högupplösta 7" färgdisplayen, sätter CD 600 IntelliLink nya standarder för komfort, uppkoppling och säkerhet. Ring samtal, spela upp musik via Bluetooth® eller visa bilder överförda via USB – allt med händerna på ratten tack vare de inbyggda rattreglagen. När du är ansluten via USB identifierar Gracenote®, en musikdatabas, artist, album och låttitlar samt hjälper dig att hålla ordning på musiksamlingen.


Enlarge

Opel OnStar

Opel OnStar är ett nytt unikt system som kopplar dig till en personlig rådgivare varje gång – Dygnet runt, året om har du tillgång till en värld av innovationer, med allt från fordonsdiagnostik till smartphonefunktioner med integrerat WiFi1. Opel OnStar ger dig även en trygghet: Om du skulle råka ut för en olycka ringer OnStar upp en rådgivare och kallar på hjälp. Den här unika tjänsten har du tillgång till i stora delar av Europa.

 

 

Opel OnStar - your personal connectivity and service assistant.

 

1OnStars tjänster kräver aktivering och är beroende av mobilnät och GPS-täckning. Wi-Fi uppkopplingen kommer inte att vara tillgänglig i Sverige vid lansering, men kommer i framtiden. Tilläggsavgifter förekommer efter ditt provabonnemang på ett år. De OnStar abonnemangspaket som finns tillgänliga kan skilja sig från de tjänster som ingår i den kostnadsfria provpaket. Se mer i användarvillkor för OnStar.


Snabb och exakt

Det klassledande navigationssystemet Navi 950 Europe IntelliLink har en 7˝ färgskärm med fågelperspektiv i 3D och rattkontroller. Navigeringsprogrammet har kartor för mer än 30 europeiska länder och en omfattande reseguide med bilder lagras i det interna minnet för snabb åtkomst. Den har en CD-enhet för ljudfiler och röstigenkänning så för telefon, radio och CD/USB. Du kan ansluta externa enheter via USB eller AUX-in - till exempel för att ladda upp din favoritbild som skärmsläckare - och ljudet är klockrent. Med IntelliLink-tekniken integreras din smartphone i infotainment-systemet på ett otroligt smidigt sätt.


Enlarge

Koppla upp dig mot världen

Astra OPC har Bluetooth® för anslutning av mobiltelefon, direktuppspelning av ljud och USB-port för mobila enheter som standard.


Enlarge

Ljudsystemet Infinity

För absolut högsta ljudkvalitet tillhandahåller Opel Astra OPC också det suveräna ljudsystemet Infinity. Systemet har 7 × 20 W direktkanaler som driver dess premiumhögtalare. Ljudsignalen är digitaliserad för att kunna finjusteras med DSP (Digital Sound Processing) för korrekt ljudåtergivning. Skillnaden blir en generellt bättre ljudåtergivning oavsett körförhållanden.


Enlarge

Upp till 19 förvaringsmöjligheter

Opel Astra OPC erbjuder förvaringsmöjligheter som är lika många och praktiska som de är sinnrika. Opel Astra OPC har smarta lösningar inom nära räckhåll för föraren och passagerarna. Dörrfickor fram och bak med flaskhållare, förvaringsutrymme på förarsidan, mugghållare, ett stort handskfack och mittarmstöd fram och bak med förvaringsfack med lock – beroende på utrustning finns det sammanlagt 19 förvaringsmöjligheter för stort och smått.


Enlarge

Lastutrymme med Flex Floor

Med det fällbara baksätesryggstödet kan Opel Astra OPC:s lastkapacitet ökas stegvis från 360 till ca 1 165 liter. Det unika Flex Floor-systemet med tre positioner ökar flexibiliteten ännu mer eftersom golvet kan sänkas så att lastutrymmet bak maximeras både på höjden och när det gäller volymen. I mittpositionen befinner sig golvpanelen i jämnhöjd med de nedfällda baksätena för största möjliga plana lastutrymme och helt upphöjd är den jämnhög med lasttröskeln för smidig av- och pålastning. Den är lätt att lyfta och fixeras för åtkomst till reservhjulet och ett dolt extra förvaringsutrymme.

Activate social sharing now!

Test text social sharing switch message

x