Opel Astra GTC - Design
Opel Astra GTC – vi rekommenderar

Provkörning

En provkörning säger mer än tusen bilder – klicka här för att uppleva verkligheten.

Boka en provkörning

KURVIG, ELEGANT OCH FÖRFÖRISK.

Med sin progressiva och dynamiska kupédesign sticker Opel Astra OPC helt klart ut från mängden. Läs mer om unika Opel OPC:s exteriör- och interiördesign.

Enlarge

Exteriördesign

Opel Astra OPC tar Opel Astras sportiga natur till en högre nivå. Kupéns dynamiska former är oemotståndliga från första stund.


Frontens utmärkande kromlist prydd av Opels blixtemblem, aerodynamiskt finslipade stötfångare och djupt sittande v-formade grill skapar sammantaget ett imponerande uttryck som förstärks av de karaktäristiska halvljusen och mjukt omslutande strålkastarklustren.


Påtagligt utsvängda hjulhus – idealiska för de stora hjulen – och en mjukt profilerad sidokjol utgör en solid bas för sidans formgivning medan det muskulösa utseendet förstärks. De krominfattade sidofönstren utstrålar kvalitet och detaljtänkande.


Bakifrån ger den kraftfulla skulderlinjen, som bildar strålkastarklustrens övre rad, ett mäktigt, dynamiskt intryck, medan de karaktäristiska ljuselementen, som LED-lamporna, gör Opel Astra OPC omisskännlig i mörkret.


Enlarge

Interiördesign

Exteriörens livfullhet och sportiga flärd återfinns även inuti Opel Astra OPC. I linje med känslan av lyx erbjuder Astra OPC en högklassig textilklädsel med inslag av halvläder som standard och som tillval finns ergonomiska sportstolar i svart nappa-läder med svarta eller blåa sömmar.

 

Medan Opel Astra OPC är en fullfjädrad sportkupé, så är den även utformad för vardaglig användning. Med Easy Entry är det lätt att kliva i och ur baksätet. Utöver de utmärkta förvaringslösningarna för förare och passagerare som känns igen från Astra femdörrars, så finns även ett justerbart lastgolv som tillval. Dessutom är baksäte med 60:40-delning och genomlastningsfunktion standard för ännu större bekvämlighet.

Activate social sharing now!

Test text social sharing switch message

x