Föregående
Nästa
Föregående
Nästa
Från ca
SEK 318 900,-
inkl. moms

Mobiltelefon via Bluetooth® i bilen

Vill du använda din mobiltelefon i bilen, men ändå köra säkert? Här kan du läsa mer om hur du kopplar din telefon till bilen för att kunna ta samtal utan att släppa ratten, streama musik och mycket mer.

Mobiltelefon kompatibilitet

OPEL ASTRA OPC.

Upptäck vår anpassningsbara sportbil.

Opel Astra OPC förenar sofistikerad teknik med en åtråvärt sportig interiör och sann körglädje. Banbrytande motor- och fjädringsteknik levererar all prestanda du behöver, medan den djupgående säkerheten gör färden extra trygg.

Snygg, kompakt och förvånansvärt praktisk – Opel Astra OPC är helt enkelt en vuxen sportkupé. Kolla in vad som gör den så speciell.


• Sofistikerad design
• En explosion av körglädje
• Förförisk komfort
• Rejäla prestanda
• Imponerande säkerhet


Enlarge

Dynamiskt utseende, sportig stil

Den avantgard-inspirerade designen är lätt att känna igen men svår att definiera, så ta en närmare titt på Opel Astra OPC. Här finns linjer som ger kompaktkupén nyskapande elegans, ett brett, självsäkert uttryck och bekanta Opel-designelement som gör den både tilltalande och effektiv.


Enlarge

Återupptäck glädjen att köra

I Opel Astra OPC finns gott om teknik som kör körningen enklare, roligare och mer tillfredsställande. I hektisk stadstrafik, längs slingrande skogsvägar och ute på motorvägarna är den alltid lika inspirerande. Varför? För att våra ingenjörer också älskar att köra.


Enlarge

Gott om plats

Utmärkt ergonomi för föraren, kvalitetsmaterial och gott om bagageutrymme och plats för personlig förvaring skapar en miljö som förtjänar titeln OPC. Naturligtvis har Opel också tillfört en personlig touch som gör din Astra OPC extra speciell.


Enlarge

En glädjespridare

Opel Astra OPC:s högeffektiva bensinmotor på 206 kW (280 hk) håller prestanda som matchar den dynamiska stilen.


Enlarge

Säkert, avkopplande och betryggande

Prestanda innebär mer än bara dynamiska köregenskaper och tillfredsställande kraftfullhet, det sträcker sig även till den aktiva och passiva säkerheten som förhöjer upplevelsen med Opel Astra OPC.



Opel Nyhetsbrev
Opel OPC
Mer om OPC

Activate social sharing now!

Test text social sharing switch message

x