Opel Movano – design och versioner
Opel Movano – vi rekommenderar

Provkörning

En provkörning säger mer än tusen bilder – klicka här för att uppleva verkligheten.

Boka en provkörning
Opel Movano – bra att känna till

Användbara länkar

  • Opels finansiering och leasing
  • Opel Service

Persontransportbilarna som klarar det mesta.

Tre längder, två höjder och enorma konfigurationsmöjligheter. Från sex stolar till 16 passagerare – Opel Movano Combi och Buss har en design som är lika modern som funktionell.

Elegant effektivitet.

Alla Movano-modeller ser bra ut, men som Combi eller Buss tillför de stora tonade sidorutorna det där lilla extra. Det breda uttrycket, de framträdande hjulhusen och den allmänna elegansen gör ett affärsmässigt intryck. Dörrarnas generösa öppningsvinkel underlättar åtkomsten, vilket är en trend som fortsätter inne i bilen. Här kan det maximerade utrymmet utformas precis så lyxigt eller pragmatiskt som du vill, och det är dessutom enkelt att konfigurera om. Storfamiljens vän eller en komfortabel persontransportbil för hotellgäster, sportlag eller projektteam – med Movano får du praktisk elegans och vass design.


Enlarge

Combi

Ibland prioriterar du persontransporter, ibland lastutrymme, men ofta är båda lika viktiga. Med sitt enkelt variabla passagerar-/lastutrymme är Opel Movano Combi en idealisk lösning. Med sina sex eller nio säten, i antingen en L1H1- eller en L2H2-kaross, erbjuder den komfortabel transport åt passagerarna och allt de vill ha med sig.


Enlarge

Plats för alla! Buss

Opel Movano Buss rymmer lätt sjutton personer. Det ändamålsenliga passagerarutrymmet har dubbla säten på ena sidan av mittgången och enkla säten på andra sidan för optimal åtkomst och komfort. Den fullutrustade interiören med högt monterade bagagehyllor, kupébelysning och justerbara luftintag har utformats för att göra långfärder trivsamma, medan den generösa sidodörren med elmanövrerat insteg som standard gör åtkomsten smidig för passagerarna.

Activate social sharing now!

Test text social sharing switch message

x