Föregående
Nästa
Föregående
Nästa
Från ca
SEK 276 900,-

ex. moms

Movano Combi

Människor. Stora som små, unga som gamla, sportlag, hotellgäster, studenter, projektgrupper – oavsett vilka de är erbjuder
Opel Movano-persontransportbilarna bekväm och smidig transport som passar alla ombord.

OPEL MOVANO.

Människor. Den mest dyrbara lasten.

Opel Movano-transportbilarna är utformade för bästa säkerhet och komfort för alla ombord.

 

Smart design, utmärkt ekonomi och prestanda gör dem till idealiska partner för persontransporter.

Kolla in varför.

  • Design och versioner
  • Heltäckande utbud
  • Avancerat chassi
  • Ren, ekonomisk kraft
  • Övertygande säkerhet

Enlarge

Passar dina behov

Med två längder och två takhöjder erbjuder Opel Movano Combi komfortabel transport för upp till nio personer samt ett flexibelt lastutrymme för deras utrustning.

Opel Movano Bus rymmer upp till 16 passagerare i en flygplansliknande miljö med individuella stolar, förvaring i taket och justerbara ventilationsöppningar för varje passagerare.


Enlarge

Komfort i rörelse

Opel Movano har trendsättande passagerarkomfort och överraskande många avancerade funktioner och praktiska förvaringslösningar. Luftkonditionering? Självklart är det standard. Flygplansliknande belysning och ventilation för passagerarna i Movano Buss? Allt finns där och bara väntar på er.


Enlarge

Antisladdsystem (ESP®)

ESP® ökar stabiliteten och säkerheten avsevärt. Systemet är standard för alla Movanomodeller och inkluderar bl.a. hjälpstart i uppförsbacke, släpstabilisering (endast med fabriksmonterad dragkrok) och en förbättrad antispinnfunktion.


Enlarge

All kraft du behöver

De avancerade BiTurbo-motorerna för Movano Combi och Buss utmärker sig i fråga om transporteffektivitet, med jämna, svårslagna prestanda och exceptionellt låg förbrukning och låga utsläpp.

 

BiTurbo-tekniken kombinerar fördelarna med en liten turboladdare – snabb respons och högt vridmoment vid låga varvtal – med fördelarna med en stor turboladdare vid höga varvtal. BlueInjection-teknik, start/stopp- system och ECO-läge säkerställer rena prestanda med enastående effektivitet.Activate social sharing now!

Test text social sharing switch message

x