Opel Vivaro – tillbehör
Opel Vivaro – vi rekommenderar

Provkörning

En provkörning säger mer än tusen bilder – klicka här för att uppleva verkligheten.

Boka en provkörning
Opel Vivaro – bra att känna till

Användbara länkar

  • Opels finansiering och leasing
  • Opel Service

Tillbehör för OPEL Vivaro.

Vivaro inför Opels prisbelönta designfilosofi i segmentet: utöver standard- och tillvalsfunktionerna finns det en mängd tillbehör så att du kan få ut så mycket som möjligt av din Vivaro.

 

Hela sortimentet hittar du i tillbehörskatalogen på webben eller hos din Opel-återförsäljare.

Enlarge

Komfort och skötsel

Oavsett om du använder den som företags- eller familjebil kommer du att känna dig som hemma i Vivaro. Här finns allt du behöver för att göra den till din egen, från golvmattor till stolsöverdrag.


Enlarge

Infotainment

Kolla in alla produkter för Vivaro som hjälper dig att hålla kontakten med kontoret och familjen samt hålla koll på trafikförhållanden och färdanvisningar.


Enlarge

Säkerhet och skydd

Kör säkrare och håll din Vivaro i prima skick längre. Ta hand om dina passagerare och tillhörigheter, och var redo i alla lägen. Vi erbjuder parkeringsassistans och backkameror, skyddspaneler och stänkskydd, glödlampssatser och bilbarnstolar.


Enlarge

Styling

Vivaro är lika snygg på insidan som på utsidan, men varför inte ge den en mer personlig prägel? Kolla in dessa tillbehör, exempelvis sidotrösklar och spegelkåpor.


Enlarge

Lastsystem och dragkrokar

Vivaros kapacitet är maximerad och optimerad, och de olika tillbehören från Opel hjälper dig att organisera dina lastbehov på såväl insidan som utsidan. Från väggpaneler och hyllor till takhållarsystem, till dragkrokar och kablage, så har vi något som gör det lättare att ta med det du behöver på färden. Vi har både originalprodukter framtagna av Opel och produkter från vår samarbetspartner Thule, marknadsledaren inom lastsystem.


Enlarge

Fälgar

Lika snygga som praktiska. Opel har ett brett utbud av såväl lättmetall- och stålfälgar som kompletta vinterfälgar. För extra sinnesro väljer du någon av snökedjorna från Thule.

Activate social sharing now!

Test text social sharing switch message

x