Opel Vivaro – komfort och funktionalitet
Opel Vivaro – vi rekommenderar

Provkörning

En provkörning säger mer än tusen bilder – klicka här för att uppleva verkligheten.

Boka en provkörning
Opel Vivaro – bra att känna till

Användbara länkar

  • Opels finansiering och leasing
  • Opel Service

Rymlig, komfortabel och bekväm.

Med nio komfortabla sittplatser och flexibelt lastutrymme tar Opel Vivaro persontransporter till en ny nivå.

Enlarge

Förarmiljö

En högt sittande växelspak på instrumentbrädan, en ratt inställbar på höjden och avståndet med fjärrkontroller för infotainmentsystemet, en stol inställbar i sex riktningar med armstöd och ländryggsstöd samt tydliga instrument innebär att föraren alltid har full kontroll.


Enlarge

Rymlig förvaring i hytten

Generösa öppna och slutna förvaringsutrymmen i instrumentbrädan samt optimalt placerade mugghållare innebär att det finns plats för allt som behövs på färden.


Enlarge

Fler stolar eller mer lastutrymme?

Med nio komfortabla sittplatser och flexibelt utrymme för bagaget är Opel Vivaro idealisk för skytteltrafik, fritidsaktiviteter och storfamiljer. I standardkonfigurationen går det att lasta upp till 1,8 m3. Genom att fälla ned den tredje stolsraden, ta bort den andra raden eller båda sofforna ryms upp till 6 m3 beroende på hjulbas.


Enlarge

Rustad för arbete

Under tvåsitssoffan i framsätet i Vivaro finns ett praktiskt förvaringsutrymme. En verklig fördel för personer som behöver arbeta bakom ratten eller kommunicera genom personliga digitala enheter är hållaren för smarttelefonen inom smidigt syn- och räckhåll på instrumentbrädan samt hållaren för en surfplatta på den övre instrumentbrädan.


Enlarge

Förstklassig infotainment

Det finns en rad avancerade infotainmentsystem att välja mellan. Single-DIN R16 BT USB och Double-DIN CD18 BT USB med Bluetooth®-ljuduppspelning och handsfreetelefoni, USB-uttag i panelen och extern USB-port möjliggör anslutning av mobila enheter.

 

Navi 50 IntelliLink

Det här navigeringssystemet ger utmärkt värde för pengarna. 7-tums pekskärm i färg placerad för bra sikt i den övre delen av mittkonsolen, med ”halv” Europakarta. Den fria appen "AHA" på anslutna smartphones ger dig tillgång till sociala medier som Facebook eller Twitter och till webbaserade radiokanaler via pekskärmen. För iPhone finns även Siri röstigenkänning.

 

Top-of-the-line Navi 80 IntelliLink lägger till ytterligare funktioner; avancerad röststyrning för telefon och navigation, uppläsning av SMS samt Bluetooth® audio streaming. Och det finns mer: njuta av gratis TomTom Live-tjänster, såsom väginformation i realtid, automatisk uppdatering av både fasta och mobila hastighetskameror, väderinformation och Location Finder, dessutom finns det möjlighet att titta på bilder och film via USB (endast när bilen står stilla).


Enlarge

Mer komfort. Mindre stress.


Opel Vivaro har manuell främre air condition och extra värme bak som standard. Extra air condition bak är tillval.


Tack vare det bränsledrivna bilvärmesystemet med fjärrkontroll kan du sätta på / stänga av värmaren och dessutom ställa in uppvärmningstiden och programmera in automatiska starter upp till 3 gånger per dag / 7 dagar i veckan, för att se till att bilens interiör alltid har rätt temperatur nu du så önskar.


Med backkameran minskar du stressen när du backar genom att du kan se vart du är på väg att backa.

Activate social sharing now!

Test text social sharing switch message

x