Opel Zafira Tourer – design

ATLETISK OCH DISTINKT.

Från de dramatiskt boomerangformade strålkastarna till den elegant utformade bakdelen – Opel Zafira Tourer omdefinierar familjebilen. Profilen är slank, sportig och oemotståndlig från första ögonblicket.

Enlarge

Exteriördesign

Den distinkta fronten med boomerangformade -strålkastarkluster, Opels karaktäristiska vingformade halvljus, den uttrycksfullt V-formade grillen och de slanka A-stolparna skapar en dynamisk, framåtsträvande look. Sportigheten framhävs ytterligare av vindrutans snäva lutning.

 

Från sidan ger de strömlinjeformade, aerodynamiska linjerna Opel Zafira Tourer en siluett som påminner om de höghastighetståg som inspirerat designteamet. Midjelinjen sveper uppåt för ytterligare skulptural dynamik, som bokstavligen understryks av Opels bladmotiv som också sveper uppåt mot D-stolparna.

 

Strålkastarnas vingform återkommer i baklyktorna, vilka kan uppgraderas med LED-teknik. Den horisontella kromlisten med Opels logotyp sträcker sig in i de delade strålkastarklustren, vilket ger Opel Zafira Tourer ett brett, sportigt uttryck och ännu mer premiumkänsla. Helhetsintrycket är härlig, komfortabel mobilitet.


Enlarge

Interiördesign

Invändigt kännetecknas Opel Zafira Tourers design av en kombination av ökad rymlighet och kvalitet som både syns och känns. Mjuka och behagliga material tillsammans med väl valda bakgrundsfärger ger ett omedelbart och varaktigt intryck av högsta premiumklass.

 

Stolarna i framsätet med extra lång längdinställning bidrar till det representabla intrycket. Även instrumentbrädan och instrumenten har fått en ny design som förhöjer känslan av exklusivitet.

 

Om du vill förhöja standardversionens känsla av rymd väljer du till panoramavindruta, något som fungerar perfekt med det heltäckande glastaket. Resultatet är en avkopplande, nästan öppen känsla.

 

Atmosfärskapande belysning med ljuslister på Flexconsole-skenorna tillför ännu mer funktionalitet och bekvämlighet.

Activate social sharing now!

Test text social sharing switch message

x