Opel Zafira Tourer  - Köregenskaper

ÖVERLÄGSEN PÅ VARJE GATA.

I Opel Zafira Tourer kombineras banbrytande fjädrings- och chassiteknik med det smarta, helt anpassningsbara chassistyrsystemet FlexRide för en unik nivå av komfort och kontroll.

Enlarge

Precis kontroll

En viktig fråga med Opel Zafira Tourer var att körningen och hanteringen bör passa perfekt till bilens premium-känsla. För att uppnå detta har Opels ingenjörer kombinerat den välbeprövade och sofistikerade framvagnen från Opel Insignia med den normgivande Watt-länksutrustade bakvagnen från Opel Astra. Resultatet ger Opel Zafira Tourer enastående kör- och manöveregenskaper.

 

Detta är en perfekt grund för Opel FlexRide, som fortfarande är oöverträffad i denna kategori. En ytterligare, mindre uppenbar fördel är att det utrymme sparas av Watt-länksystemet i bakvagnen har möjliggjort att FlexFix ® cykelhållare enkelt kan installeras.


Enlarge

Anpassning till ditt humör

Opel Zafira Tourer med FlexRide chassi erbjuder tre olika körlägen.

I Sport-läget optimeras bilen för dynamisk körning, fjädring stramas åt och styr- och gasresponsen höjs samtidigt som instrumentbelysningen byts till rött. Genom att använda infotainmentsystemets meny kan föraren ange exakt vilka funktioner som aktiveras när Sport-läget blir.

Tour-läget är optimalt för långvägskörning och levererar en märkbar ökning i komfort.

När varken Sport eller Tour väljs är den standard-läget aktivt, vilket ger en balanserad körning och väghållning.

Oavsett vad som väljs, är chassit ständigt anpassat för att passa de olika trafik- och vägförhållanden som du kör i, vilket ger avsevärt högre säkerhet än ett konventionellt chassi.

Activate social sharing now!

Test text social sharing switch message

x