Opel Combo – komfort och säkerhet
Opel Combo - Vi rekommenderar

Provkörning

En provkörning säger mer än tusen bilder – klicka här för att uppleva verkligheten.

Boka en provkörning

KOMFORT SOM SKYDDAR.

Arbetet går bättre under säkra, trygga och komfortabla förhållanden. Opel Combo erbjuder det bästa av alla tre.

Standardutrustning

I standardutrustningen ingår bl.a.: ABS-bromsar med ESP, Förarairbag, Isolerande isolerad klädd mellanvägg, Skjutdörr höger sida, Yttertemperaturmätare, Aktiva nackstöd, Eluppvärmda säten, Förarstol med svankstöd och armstöd, Färddator, Fjärrstyrt centrallås, Elektriska fönsterhissar


Komfortpaket

Väljer du Komfortpaketet uppgraderar du din bil till en riktig komfortabel arbetsplats samt skyddar din last och bilens lastutrymme.

 

Komfortpaketet innehåller:

  • CD/MP3-radio
  • AC
  • Skåpsinklädnad, väggar och tak samt plastinklädda hjulhusGenuin komfort som håller i längden

I framsätet kan både föraren och passageraren sjunka ned i skålade stolar med bra stöd, stolarna är inställbara i sex riktningar (fram/bak, lutning, upp/ned) med stolsvärme, svankstöd och armstöd (armstöd endast för föraren).


Enlarge

Plats för nästan allt

Utmärkt förvaring är en viktig ingrediens. Rymliga dörrfickor, förvaring i instrumentbrädan, ett handskfack som rymmer en bärbar dator och förvaring i taket såväl som ett praktiskt bagageutrymme för Combi med kort axelavstånd är alltsammans standard. Till detta kan tilläggas en praktisk dokumenthållare på instrumentbrädan och en takmonterad steghållare i lastutrymmet.


Enlarge

Infotainment

För att kunna hålla kontakten, hålla sig uppdaterad och förstås hålla tristessen borta finns ett omfattande infotainmentutbud. CD-radio med fyra eller sex högtalare och takantenn eller säkerheten och bekvämligheten med handsfree och rattkontroller, t.ex. CD 50-multimedialäsarpaketet som innehåller rattkontroller, AUX-ingång, USB-port och Bluetooth ® såväl som stöd för läsning av multimediafiler om MP3, MP4, WMA, WMV och AAC eller en spellista.

 

En riktig tillgång är Navigation från TomTom.


Frisk luft på arbetsplatsen

Generöst tilltagna värme- och ventilationsöppningar maximerar komforten i bilen. För extra arbetseffektivitet och friskhet finns luftkonditionering med pollenfilter som tillval, likaså klimatkontroll.


Äkta läder

En lyxig detalj som både är funktionell och gör långfärderna skönare är att välja till läderklädd ratt och växelspaksknopp. (Växelspaksknopp i läder endast till manuella växellådor).


Aktiv och passiv säkerhet

Opel Combo har en av klassens bästa säkerhetsstrukturer. Krockkudde för föraren är standard och krockkudde för frampassageraren finns som tillval för alla modeller. När det gäller den aktiva säkerheten är avancerad ESP® med hjälpstart i uppförsbacke för stressfri manövrering i branta backar standard.


Övervakningssystem för däcktryck

Däcktrycksövervakningen, som finns som tillval, innebär att du inte behöver stanna för att kontrollera däcktrycken. Om något av däcktrycken börjar sjunka tänds en varningslampa och beroende på modell så visas det exakta trycket för respektive däck.

Activate social sharing now!

Test text social sharing switch message

x