Opel Combo - Design
Opel Combo - Vi rekommenderar

Provkörning

En provkörning säger mer än tusen bilder – klicka här för att uppleva verkligheten.

Boka en provkörning

PRAKTISK INTELLIGENS.

Fantastisk design och tankeväckande stil gör Opel Combo till en utmärkt tillgång och en övertygande ambassadör för verksamheten.

Enlarge

Exteriördesign

Opel Combos funktionella och smarta design speglar dess väsen som en arbetsduglig, mångsidig och klassledande bil. De skulpterade hjulhusen och den nedre delen av stötfångarna understryker kraftfullheten.

 

Vindrutans låga profil tillsammans med huvens låga linje ger föraren utmärkt sikt. De generösa vidvinkelbackspeglarna med extra körriktningsvisare och den lågt sittande bakrutan ger också enastående sikt bakåt.

 

Strålkastarna i klart glas med halvljus för körning dagtid är både snygga och effektiva. Bakljusen är högt placerade för att inte skadas och de främre dimljusen sitter extra djupt för bästa skydd. De rejäla stötfångarna är lika tåliga och praktiska som de ser ut.


Enlarge

Interiördesign

Komforten i framsätet var en stor prioritet i Opel Combo. Instrumentbrädan är tydlig och personbilsinspirerad, ratten är justerbar på båda höjden och avståndet, och alla mindre reglage är nära till hands.

 

Omsorg har även ägnats åt att skapa en miljö som inte bara är ergonomisk, utan som också känns gedigen och tillfredsställande att använda. Den höga kvaliteten och exaktheten är kännbar i reglagen på rattaxeln, i växelspaken och servostyrningen. Det finns gott om plats och alla förvaringslösningar och bekvämlighetsfunktioner är idealiskt placerade för att vara så användbara som möjligt.

 

I de Opel Combo- och Combi-versionerna speglar de djupt skålade stolarna i framsätet den vikt som fästs vid passagerarnas komfort på långfärder, vilket även kan sägas om de generösa värme- och ventilationsöppningarna. Resultatet är en verklig komfortzon, idealisk för många timmars arbete eller fritid.

Activate social sharing now!

Test text social sharing switch message

x