Opel Combo – funktionalitet
Opel Combo - Vi rekommenderar

Provkörning

En provkörning säger mer än tusen bilder – klicka här för att uppleva verkligheten.

Boka en provkörning

MÅNGSIDIG, RYMLIG OCH EFFEKTIV.

Med de största lastvolymerna, bästa lastförmåga och längsta lastlängderna i klassen, tillsammans med särskilda lastfunktioner, gör Opel Combo tunga jobb lätta.

Enlarge

Bakre fjädring med dubbellänkage

Opel Combo har en innovativ bakre fjädring med dubbellänkage, vilket ger optimal komfort och väghållning under alla förhållanden oavsett last samtidigt som hela systemets storlek och inskränkning av lastutrymmet minskas. Eftersom komponenterna är modulära kan fjädringen anpassas till fordonets egenskaper och användningsområde.

 

I exempelvis versionen med 925 kg lastförmåga, med standardkränghämmare, har fjädringen optimerats för den här lastförmågan (ett rekord i klassen) för en högsta tillåten belastning på upp till 1 450 kg på bakaxeln.


Enlarge

Två längder, två höjder

Enormt utrymme, två längder 4,39 (L1) och 4,74 (L2) meter och två höjder 1,85 (H1) och 2,10 (H2) meter ger exceptionella lastmöjligheter i Opel Combo.

 

Med det korta axelavståndet (L1H1) är lastvolymen 3 400 liter, medan den längre versionen (L2H1) rymmer 4 200 liter, och den längre versionen med högt tak (L2H2) hela 5 000 liter – båda bäst i klassen. Det gäller även lastlängderna på 1 820 mm (L1) och 2 170 mm (L2) samt lastbredden på 1 740 mm, med en bredd mellan hjulhusen på 1 230 mm.


Enlarge

Lätt att lasta i och ur

Åtkomst är lika viktigt som utrymme. Med extra breda bakdörrar och enkla eller dubbla sidodörrar samt en smidigt låg lasthöjd bak på 54,5 cm ligger även detta i klassens framkant.


Enlarge

Girafflucka

Behöver du lasta längre föremål? Välj till en girafflucka för Opel Combo med kort axelavstånd så kan du på ett säkert sätt transportera långa saker som stegar, rör och liknande.

Activate social sharing now!

Test text social sharing switch message

x