Opel Combo – viktiga fördelar
Opel Combo - Vi rekommenderar

Provkörning

En provkörning säger mer än tusen bilder – klicka här för att uppleva verkligheten.

Boka en provkörning

KLASSLEDANDE LASTFÖRMÅGA.

Opel Combo är som klippt och skuren för mindre transporter. Så lång som du vill, brett lastgolv, hög lastvikt, lågt eller högt tak och enkel att konfigurera för alla behov – här får du ett helt flexibelt utrymme och rejäl lastförmåga.

Enlarge

Högst lastförmåga i klassen

Med en lastförmåga på upp till 925 kg är Opel Combo den perfekta lösningen för tyngre laster. Lägg sedan till svindlande 5,0 m3 utrymme och du får en helt ny dimension när det gäller att organisera arbetsflöde, leveranser eller service. Verksamheter måste vara effektiva och för det krävs de allra bästa verktygen – som Opel Combo.


Enlarge

Inneboende effektivitet

Med upp till sex motorer att välja emellan hittar du lätt en Opel Combo som passar för din verksamhet. Det finns en 1,4 bensinmotor, en naturgas (CNG) motor och fyra diesel-motorer. För att verkligen balansera böckerna, välj motorn med den bästa ekonomi, 1.3 CDTi, bara 5,0 l/100 km och ett riktigt lågt CO2-utsläpp på 133 gr/km. För de riktigt tunga lasterna och krävande scheman, levererar 1.6 CDTi turbodiesel med 120 hk ett massivt vridmoment på 320 Nm.
Enlarge

Plats för effektivitet

Oavsett vilken bransch du är i gör Opel Combo stor skillnad. Vad sägs om den längsta lastlängden i klassen? Lägg sedan till en riktigt hög och bred öppning för åtkomst till lastutrymmet, såväl som möjlighet att välja vanlig baklucka eller asymmetriska dörrar. Det finns även en smart girafflucka som gör det möjligt att transportera längre laster. Skjutdörrarna är också de bredaste i klassen och den låga lasthöjden är oöverträffad. Det finns dessutom en mängd olika tillval för att anpassa bilens inre och yttre helt efter dina behov, så att lastningen blir ännu enklare. Tid är pengar och genom att öka lasteffektiviteten sparar du båda.

Activate social sharing now!

Test text social sharing switch message

x