Föregående
Nästa
Föregående
Nästa

OPEL COMBO.

Upptäck vår lätta transportbil.

Två längder, två höjder, sex motorer och upp till c:a ett ton lastförmåga, Opel Combo Skåp har allt. Vill du ha mer? Den är redo och väntar.

 

När det gäller det du lastar, din personal, dina tillgångar och ditt resultat är Opel Combo byggd för att prestera och att göra skillnad – kolla in varför:

• Lastutrymme och lastförmåga

• Praktisk, rymlig design

• Komfortabel, bekväm och säker

• Klassledande lastförmåga och lastutrymme

• Enastående ekonomi och prestanda

Opel Sverige - Tre års garanti

Enlarge

5,0 m3 och 925 kg lastförmåga

Kompakt, rymlig och lätt att lasta: Opel Combo kan svälja upp till 925 kg och med sina 5,0 m3 tillhör den toppskiktet i fråga om kapacitet. Det räcker gott och väl för de flesta vanliga transportbehov och även för de tillfällen då det behövs extra plats eller lastförmåga.


Enlarge

En lysande kombination

Kapacitet, mångsidighet, tålighet och funktionell elegans harmoniserar i Opel Combos briljanta utformning.


Enlarge

Alert och ambitiös

Opel Combo tar väl hand om lasten, föraren, passageraren och medtrafikanterna. Plötsligt känns jobbet inte lika ansträngande.


Enlarge

Gör livet lättare

Lätt att lasta, enkel att konfigurera och klarar det mesta – Opel Combo erbjuder verklig valfrihet i fråga om funktionalitet, karosstorlekar och utrustning.


Enlarge

Kör längre, spara mer

Minimal bränsleförbrukning, långa serviceintervall och garanterat rostskydd håller ned driftkostnaderna för Opel Combo. Långt ned.


Enlarge

Tillgängliga versioner

Opel Combo är välutrustad redan i standardutförandet och lika flexibel som din verksamhet. Välj bland en mängd avancerade komfortfunktioner och infotainmentsystem, och passa in dem perfekt i den bil du behöver. Lågt eller högt tak, lång eller kort kaross, dörrar med eller utan rutor och normal eller ökad lastförmåga – lätt som en plätt.Activate social sharing now!

Test text social sharing switch message

x