Opel Vivaro – kapacitet och lastförmåga
Opel Vivaro – vi rekommenderar

Provkörning

En provkörning säger mer än tusen bilder – klicka här för att uppleva verkligheten.

Boka en provkörning

Plats för upp till C:A 1,2 ton.

Optimal design, maximalt plant lastutrymme och smidig åtkomst innebär att allt du behöver transportera får plats i Opel Vivaro.

Enlarge

Massor av volym

Två längder och två höjder ger en lastvolym upp till 8,6 kubikmeter för Skåp. Den kortare versionen har 2 537 mm lastlängd och den längre versionen har 2 937 mm. Lastutrymmet är idealiskt konfigurerat för att kunna transportera upp till tre EU-pallar utan krångel.


Enlarge

Alternativ för extra långa laster

Generöst breda sidodörrar som tillåter lastning av EU-pallar och bakdörrar som kan öppnas upp till 250 grader (tillval) borgar för smidig laståtkomst. Baklucka finns som tillval. Genomlastningsalternativet för längre laster via FlexCargo med luckor i skiljeväggen och frampassagerarsätet möjliggör laster på upp till 3 750 mm för den kortare versionen och 4 150 mm för den längre versionen.


Enlarge

Skydda dina tillgångar

Lasten säkras perfekt och personalen skyddas ännu bättre genom optimalt placerade lastsäkringsöglor. För att skydda interiören finns ett utbud av trägolv och väggpaneler, anpassade för fri åtkomst till både standardmonterade och valbara lastsäkringsöglor.


Enlarge

Serviceinredningar

Den flexibla Sortimo Globelyst-systemet har en lösning på varje fråga om förvaring, naturligtvis med en perfekt passform för din skåpbil.

Activate social sharing now!

Test text social sharing switch message

x