Opel Vivaro - Komfort och funktionalitet
Opel Vivaro – vi rekommenderar

Provkörning

En provkörning säger mer än tusen bilder – klicka här för att uppleva verkligheten.

Boka en provkörning

Rymlig, komfortabel och bekväm.

Dålig organisation upptar ofta onödig tid. I Opel Vivaro tas bekvämligheten, komforten och förvaringen till nästa nivå.

Enlarge

Förarmiljö

En högt sittande växelspak på instrumentbrädan, ratten inställbar på höjden och avståndet med fjärrkontroll för infotainmentsystemet, en stol inställbar i sex riktningar med armstöd och svankstöd samt tydliga instrument innebär att föraren alltid har full kontroll.


Enlarge

Rymlig förvaring i hytten

Nio öppna och slutna förvaringsutrymmen i instrumentbrädan, optimalt placerade mugghållare och en total förvaringsvolym i instrumentbrädan på mer än 24 liter och 54 liter under passagerarsoffan innebär att det finns plats för allt som behövs i arbetet.


Enlarge

Rustad för arbete

Ett behändigt löstagbart skrivunderlägg, som kan fästas i vertikalt läge, håller viktiga papper på plats vid förarens hand. Det mobila kontoret innefattar:

 

  • En passagerarsoffa med nedfällbar mittsektion som har ett löstagbart skrivunderlägg och ett förvaringsutrymme för exempelvis en surfplatta eller dator.
  • Hållare för smartphone med en maximal skärmstorlek på 4,7’’, säkert monterad inom bekvämt syn- och räckhåll ovanpå instrumentbrädan.
  • Hållare för surfplattor på mellan 4,8'' och 10,6'', monterad ovanför radion.

 

För extra effektivitet finns även ett nyckellöst Open & Start-system och selektiv dörrlåsning.


Enlarge

Förstklassig infotainment

Det finns en mängd avancerade infotainmentsystem att välja mellan. Single-DIN R16 BT USB och Double-DIN CD18 BT USB med Bluetooth®-ljuduppspelning och handsfreetelefoni, USB-uttag i panelen och extern USB-bort möjliggör anslutning av mobila enheter.

 

Navi 50 IntelliLink

Det här navigeringssystemet ger utmärkt värde för pengarna. 7-tums pekskärm i färg placerad för bra sikt i den övre delen av mittkonsolen, med ”halv” Europakarta. Den fria appen "AHA" på anslutna smartphones ger dig tillgång till sociala medier som Facebook eller Twitter och till webbaserade radiokanaler via pekskärmen. För iPhone finns även Siri röstigenkänning.

 

Top-of-the-line Navi 80 IntelliLink lägger till ytterligare funktioner; avancerad röststyrning för telefon och navigation, uppläsning av SMS samt Bluetooth® audio streaming. Och det finns mer: njuta av gratis TomTom Live-tjänster, såsom väginformation i realtid, automatisk uppdatering av både fasta och mobila hastighetskameror, väderinformation och Location Finder, dessutom finns det möjlighet att titta på bilder och film via USB (endast när bilen står stilla).


Enlarge

Mer komfort. Mindre stress.

Manuell luftkonditionering är standard för Opel Vivaro och som tillval finns elektronisk klimatkontroll (ECC).

 

Med backkameran får du bättre sikt bakåt för stressfri parkering. Bilden visas med statiska riktlinjer i backspegeln.

Activate social sharing now!

Test text social sharing switch message

x