Opel vans and more - Purpose built Vehicles
Skåpbilar med meraTransportbilar och annat från Opel – Opel-certifierad specialbyggnationombyggnation

Opel-certifierad ombyggnation

Kontakta närmaste Opel-återförsäljare för mer information om programmet för Opel-certifierade ombyggnationer.

OMBYGGNATIONER.

Opel har ett brett sortiment med ombyggnationer. Alla finns i en rad olika versioner som ett komplement till det vanliga sortimentet. Med dessa ändamålsenliga ombyggnader tillgodoser Opel näst intill alla verksamhetskrav. Om du behöver en lösning som inte täcks av våra produkter har Opel dessutom flera skickliga samarbetspartner som erbjuder certifierade ombyggnationer.

Ombyggnationer från Opel

Opel erbjuder utvalda populära ombyggnationer så att en bredare kundgrupp ska kunna få alla fördelar med lätta transportbilar direkt från tillverkaren. Opels ombyggnationer baseras bland annat på Movano Chassi Cab och sträcker sig från Aluminiumflak till Storskåp.

 

Fördelarna med att köpa ombyggnationer direkt av tillverkaren är uppenbara:

  • Enkel beställningsprocess
  • En helhetslösning
  • Kortare leveranstider för hela bilen
  • Direktleverans, inga extra logistikkostnader
  • En enda faktura
  • Smidig leasing och finansiering
Enlarge

Aluminiumflak från Ydre Skåp

Opel erbjuder en rad Aluminiumflak-versioner för Movano, med olika längder, motorer, växellådor och hytter. Med fram- eller bakhjulsdrift, som Chassis Cab eller Crew Cab och med enastående passagerarkomfort lägger de grunden för en långvarig, löpande och lönsam verksamhet.


Enlarge

Tippflak

Kraftfull tippning åt tre håll med fjärrstyrning? Inga problem med Opel Movanos Tippflak! Toppmodern hydraulik matchad med gedigen kvalitet håller verksamheten igång i alla lägen.


Enlarge

Storskåp från Ydre Skåp

Ibland är lastvolymen lika viktig som lastförmågan och då finns det inget som överträffar Opels utbud av Movano Storskåp. Fram- eller bakhjulsdrift, upp till 20 m3 lastkapacitet och med all funktionalitet och kvalitet du väntar dig av Opels transportbilar.

Activate social sharing now!

Test text social sharing switch message

x