Föregående
 • FÅ UT DET BÄSTA AV ONSTAR.

 • FÅ UT DET BÄSTA AV ONSTAR.

Nästa
Opel, Onstar, MyOnStar

HUR DU FORTSÄTTER NYTTJA ONSTAR.

 

Om du avslutar ditt abonnemang så kommer du att förlora alla dina OnStars1,2 tjänster. Men oroa dig inte: Det är enkelt att beställa en fortsättning av OnStar3.

 

 • Alternativ ett: Logga in i OnStar-portalen med dina uppgifter och gå till "Abonnemang" för att teckna ditt OnStar-abonnemang. Prenumerera via OnStar-portalen nu! Länk till OnStar-portalen.
Opel, OnStar, Mitt OnStar, Infotainment

FÅ UT MAXIMALT FRÅN DIN UPPKOPPLADE BIL!

Är din bil utrustad med ett av våra premium infotainment-system? Få ut mesta möjliga av din biluppkopplingsupplevelse! Läs mer om hur enkelt det är att dra full nytta av alla innovativa funktioner i våra snabba videoklipp genom att klicka på länken nedan.

Föregående
 • SÅ FUNGERAR DET – NAVI 900 INTELLILINK

 • HUR FUNGERAR - NAVI 900 INTELLILINK

 • Opel, OnStar, MyOnStar, How To Videos

  HUR FUNGERAR - R 4.0 - INTELLILINK

Nästa

HUR DU ANSLUTER TILL ONSTAR.


OnStar-knappar i din bil


Din Smartphone-app


Ett samtal räcker

Activate social sharing now!

Test text social sharing switch message

x
Close
Opel OnStar - Get The Smartphone App

Din Smartphone-app


Din resa börjar på din mobiltelefon: lås upp din bil och kontrollera oljenivån – redan innan du kommer till bilen! MyOpel-appen för OnStar hjälper dig även om du har glömt var du parkerade bilen – bara starta signalhornet och blinka med lamporna på distans och låt din bil påminna dig.


Med MyOpel-appen för OnStar1 kan du:

 • Kontakta OnStar var som helst
 • Ringa upp för att få viktig information om fordonet, t.ex. däcktryck
 • Låsa eller låsa upp din bil2
 • Lokalisera ditt fordon online
 • Aktivera dina lampor eller signalhorn för att hitta ditt fordon direkt
 • Skicka destinationsadresser till det inbyggda Opel-navigationssystemet3 utan problem
 • För att utnyttja alla MyOpel-appens tjänster för OnStar4 kommer ett myOpel-konto att ställas in vid din registrering


För att kunna använda OnStar på en smartphone, ladda bara ned myOpel-appen från Google Play-butiken, eller, om du använder en iPhone, från AppStore.


1 MyOpel-appens funktioner kräver ett aktivt OnStar-konto och kräver mobilnät och GPS-täckning för tillgänglighet. Villkor gäller. OnStar-tjänster kräver aktivering och omfattas av mobilnätets täckning och tillgänglighet. Avgifter gäller efter den kostnadsfria provperioden. OnStar-prenumerationspaketet kan skilja sig från de tjänster som ingår i gratispaketet. Vissa funktioner är kanske inte tillgängliga för vissa utrustningsnivåer eller OnStar-paket. Villkor gäller.

2 Fjärrupplåsning/låsning är inte tillgänglig för Meriva. Klicka här för mer information.

3 En inbyggd Opel-navigationsenhet och kartdata är krav för destinationsnedladdning.

4 Utan en aktiv OnStar-prenumeration kan du inte utnyttja OnStar-tjänsterna i MyOpel-appen.

Close
Opel OnStar - A direct call

Ett samtal räcker


Tryck på den blå serviceknappen i din bil eller ring oss för att prata med en OnStar-rådgivare.


OnStar finns också tillgänglig dygnet runt i många andra europeiska länder – och självklart på ditt valda språk.1


1 För att svara på ditt samtal så snabbt som möjligt, kan du – under vissa omständigheter – först bli kopplad till en engelsktalande OnStar-rådgivare.

Close
Opel OnStar - The OnStar Buttons in your car

OnStar-knappar i din bil


Med en enkel knapptryckning: de tre knapparna i bilen är dina nycklar till de omfattande OnStar-tjänsterna. På så sätt är vi alltid där för dig – om du inte trycker på den svarta för att försvinna.


De tre knapparna är din direktlänk till OnStar:

 • Den blå serviceknappen leder dig snabbt till en OnStar-rådgivare – du kan använda de flesta OnStar-tjänsterna på så sätt.
 • I en nödsituation trycker du på den röda SOS-knappen. Du kommer omedelbart att kopplas till en OnStar-rådgivare, som kommer att ge dig hjälp så fort som möjligt.
 • Om du trycker på den svarta sekretessknappen i ungefär fem sekunder, kommer OnStar inte att kunna bestämma platsen för ditt fordon annat än i nödsituationer, till exempel vid en olycka eller bilstöld.
Close

Alternativ 2: Tryck på den blå serviceknappen i bilen för att prata med en OnStar-rådgivare. De hjälper dig att beställa förlängninen av OnStars tjänster.
Om du köper ett månadsabonnemang kostar OnStar 109,50 kr per månad (inkl. moms). En årlig prenumeration kommer till det fördelaktiga priset på endast 1095 kr per år (inkl. moms).

 

 

1 Om du inte köper ett OnStar-abonnemang efter den kostnadsfria provperiodon kommer du inte längre att kunna använda OnStar-tjänsterna eller komma åt OnStar-funktionerna i appen myOpel. Även utan ett aktivt OnStar-abonnemang kommer du fortfarande att få fordonsdiagnostik i ett månatligt e-postmeddelande i ytterligare fyra år, om du inte väljer bort det.

2 OnStar-tjänsterna kräver aktivering och kräver mobilnätverk och GPS-tillgänglighet. Avgifter gäller efter den kostnadsfria provperioden. OnStar-prenumerationspaketet kan skilja sig från de tjänster som ingår i gratispaketet. Vissa funktioner är kanske inte tillgängliga för vissa utrustningsnivåer. Villkor gäller.

3 Om din bil har ett giltigt Opel Vägassistans-avtal, kan OnStar tillhandahålla vägassistans utan extra kostnad. Om din bil saknar ett giltigt avtal för Opel Vägassistans, kan externa företag såsom bärgare debitera dig för sina tjänster.